16.5.13

Keramiikkahelmet ovat namuja!

Äsken huomasin, että vehreys on kiivennyt lehtipuissa sellaiseen korkeuteen, että järvinäkymäni on mennyttä! Taas syksyyn asti. Jotenkin se pieni sininen kaistale maisemassa hivelee sielua. Näinä päivinä onneksi sinitaivas on kaunista katsella.

Pari tilattua korua on syntynyt. Onneksi muutkin on ihastuneet hankkimiini keramiikkahelmiin. Luulen, että ne livenä ja omissa käsissä vasta antavat koko upeutensa ihailtaviksi.


Korento-kaulakorussa on noita Golemin ihanuuksia useammanlaisia, suloisin sinisävyin, hopeoiduissa materiaaleissa. Korento on Hill tribe -hopeinen, silminään sininen lasihelmi. Amatsoniittihelmien tasainen väri rauhoittaa keramiikan kirjavuutta. Tuota lehtiketjua olen hiukan säästellyt, mutta tähän se sopi mielestäni mainiosti, tuon riipuksen kukan terälehtien kaveriksi.Punainen mökki oli varattu jo ennen kuin se oli minulla! Hiukan paineita vai? Punavalkoiset keramiikkahelmet olin tilannut melkein tätä ajatellen ja sävy olikin just eikä melkein. Vähän piti leikitellä lisäväreillä ja turkoosi kukkanen näytti mukavalta valinnalta. Olen nyt suosinut magneettilukkoja, ne ovat helppoja käytössä ja valitsemani mallit ovat olleet hyvinkin napakoita.

"Sydämeni Punatupa"


Eilinen päivä meni päänsäryn kanssa, mutta nythän elämä taas näyttää kirkkaalta ja mukavalta!
Korukoplan pätkäkorut ovat taas liikahtaneet seuraaville ja melkein kaikki jo saaneet lisäpituutta taas seuraavaa lähetystä varten, mukava projekti!

Mukavia hellepäiviä, älkää käräyttäkö nahkaanne!

11 comments:

 1. Toi ensimmäinen koru on aivan upeee. Ihanat hempeät värit, rakastan korentoja. Punainen tupa ja perunamaa, kaunis... tässä on siitä kaikki mitä elämässä täytyy olla ympärillä. Nahan kärähtämistä ei ole pelkoa. En ole ranta ihminen tai en tykkä maata aurinkotuolissa ja peitettynä rasvaan. Tulee ahdistus siitä ja tekee koko ajan mieli liikkua tai tehdä jotakin. Juuri tilasin ensi talven matka Alpeille . ..., mutta siitä ennen täytyy vastaanottaa ensi tämä kesä ja syksy. Rakastan niitä molempia myös. Kesällä on ihanaa, varsinkin aamut mökillä. Oi o…i odotankin jo kesäloma, vielä pari kk siihen. Syksy on kaunis ja raikas, pääse sienimetsään ja marjastamaan. T:) Koralli

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ollaan sitten samanlaisia! Liika helle mua ahdistaa ja syksy ruskan ja raikkauden kera taas on ihanaa!

   Delete
 2. Kummatkin korut hivelevät aisteja:)
  Mua ahdistaa helle,olenkin syksyihminen!

  ReplyDelete
 3. Oi ja voi, aivan henkeäsalpaavan kauniita varsinkin tuo eka:-)

  ReplyDelete
 4. Ihanaa, vihdoin löysin blogin, jossa tehdään juuri sellaisia koruja, joista pidän (ja teen mielelläni myös itse). Upeita!

  ReplyDelete
 5. I can definitely see Spring and Summer coming through in your jewelry! :D You always use such unique beads, and I love the way you combine them into stunning pieces of jewelry!
  Enjoy spring, my friend! Hugs from the Alps :)

  ReplyDelete
 6. On toivottavasti kiva myös vaihteeksi nähdä puut vihreinä :) Golemin helmiä ja kapusseja olen minäkin lehdissä nähnyt ja kuolannut, osaat kyllä ottaa niistä kaiken irti <3

  ReplyDelete
 7. Onpa aivan upeita helmiä! Ja korut myös ihanan runsaita ja mielenkiintoisia :)

  ReplyDelete
 8. Ihania koruja täällä!

  ReplyDelete
 9. Kiitos kaikki ihanista kommenteistanne!
  Kyllä on, Peikkonen, kesän vehreys upeaa :-)

  ReplyDelete