30.5.13

Oon kait lähdössä

... pois koneen äärestä viikon päästä.
Sitä ennen nyt ehtii vielä esitellä monta korua ;-D Tänään olikin ihana istuksia ulkosalla tarvikkeiden kanssa, kun aurinko oli pilvessä; koruntekoa haittasi vain mieletön määrä siitepölyä! Luultavasti mäntyjen.


Innostuin parin vuoden tauon jälkeen kokeilemaan metallilangasta linnunpesää. Onhan tämä nyt koruissa jo niin nähty, mutta jokin tässä vetoaa niin paljon, että tehtävä on. Munina helmiäishelmiä, ihanan valkoisia.


Ja tein siis pesän ja halusin ripustaa pesän hedelmäpuun kukkaoksaan koruksi! Koru on aika yksinkertainen versio, vain muutama lasikukkanen, ketjua pätkät ja sarisilkkinauha.
Päivän toinen korukin on punasävyinen. Siinä syntyi korun keskiosa ensiksi, nuo tsekkihelmi-linkitykset ja ketju Swarovski-lisäkkeineen. Toki perhonenkin jo seuraili vierestä, millaiseen seuraan joutuu! Lätkässä lukee "Well behaved women rarely make history". Niinköhän se on?

 

Perhosen kera riipuksessa on Amorosan tekemä lamppulasihelmi ja niskaosuus on tässäkin korussa sarisilkkiä kolmeväri-lettinä.***
Korukoplassa meillä on jo lähes valmiit korut! Ne lähtevät ensi maanantaina omistajilleen ja sitten esittelemmekin valmiit korut - tulette ihastumaan, vannon sen!

9 comments:

 1. En voi taas muuta kun huokailla, kuinka ihania koruja.
  Noissa linnunpesissä on tosiaan jotain mikä vetoaa.

  ReplyDelete
 2. Ääks, mä haluan tuon punaisen... ja haluan opetella käyttäytymään huonosti!

  ReplyDelete
 3. Ihani, ihania taas. Samoin tuo edellinen mökkikoru. En pysy perässä edes kommentoinnissa... :D

  Ps. Mäkin haluaisin oppia tekemään tuollasen linnunpesän. Jos vaikka lomalla yrittäisi. :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos kamut! Suntsa, hakusanaksi 'bird nest tutorial' niin löytyy monia ohjeita!

  ReplyDelete
 5. Mitä ihanuuksia täällä taas! Ylimmässä on kaikki niin mun makuun, värit, linnunpesä ja kukat, ja tuon lätkän tekstiin uskon kyllä...

  ReplyDelete
 6. Molemmat kaulakorut ovat todella kauniita, ja aivan ihanan värisiä. Varmaan tuo teksti pitää paikkansa, huonosti käyttäytyminen vaan on tosi vaikeaa.

  ReplyDelete
 7. Kauniita koruja, joka ikinen. Lähti tänään Mustarastas takaisin kotiin. Uskoisin, että Merja tykkää. T:) Koralli

  ReplyDelete
 8. Helmi, Sole, Vicky, kiitos!

  ReplyDelete