23.11.13

Marraskuun kauneus

Tiedän, vaikeaa on joskus marraskuusta pitää. On tuulta ja räntää, sähkökatkoja myrskyn jäljiltä, liukastakin pakkasöiden jälkeen. Mutta taas vetoan hetkiin. Melkein pyllähdin metsäpolulla ja katse osui jään peittämään sammalpehkoon ojan vierustalla. Heti, heti muistin kotona olevan sammalakaatti-riipuksen!

Ja heti, heti kotiin päästyä otin sopivat helmet sen seuraksi ja yritin vangita tuon pyllähdykseni seurauksen, ihastumisen taas kerran luonnon tarjoamiin kauniisiin näkymiin.
Tuossa riipuksessa on toden totta kuin sammalta jään sisään vangittuna. (Kuvat ovat kylläkin tärähtäneitä niinkuin minäkin ;-D )


Ihanaiset palleroiset hopealankaan linkitettyinä ovat myös sammalakaattia niin kuin tuo riipuskin, valkokirjava helmi on valtamerijaspista ja pisarainen on jokin tunnistamaton kvartsi. Nauhaosuudessa on Miyukin lasihelmiä kirkkaina ja sammaleenvihreinä. Mahdollisimman huomaamaton jousilukko asettuu sivulle.Tein eilen myös enkelikorvakoruja ja harmittelen, että en ole vuoteen löytänyt enää noita Swarovskin kirkkaita 'enkelihameita', vanhaa varastoa ei ole minulla enää montaa jäljellä. Lilan sävyisissä on hopeakoukut ja sinisissä niobium-koukut, lenkit ja korupiikit hopeaa.11 comments:

 1. Niin kaunis tuo sammalakaattikoru: kaikki osaset kohdallaan! ja niin suloiset enkelit!

  ReplyDelete
 2. Olipa sinänsä onni, että melkein pyllähdit ja saimme nähtäville tuon tosi kauniin sammalakaatin :) ja voi tuon riipuksen ihanuutta!

  ReplyDelete
 3. Sinäpä olet luonut akaateista ja jaspiksesta upean taideteoksen, todella kaunis!

  ReplyDelete
 4. Upea riipus ja koko koru! Enkeli-korvikset niin suloisia, samankaltaisia meinasin jouluksi väkertää :)

  ReplyDelete
 5. Hyvä, että pyllähdyksellä oli tällainen seuraus. Olisi voinut olla kivuliaampikin.

  ReplyDelete
 6. Ihanat enkelit. Tosi kaunis on kaulakorukin ♥

  ReplyDelete
 7. Hurmaava marraskuun koru. Onneksi se luonnon kauneus sieltä sumun seasta joskus sukeltaa silmiin. :)
  Tänään täällä paistaa jopa aurinko, hetken. ;)

  ReplyDelete
 8. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! Tänään olikin sitten luminen ja aurinkoinen ulkoilupäivä!

  ReplyDelete
 9. MElkeen pyllähdyksestä saa näemmä upeutta aikaan. Mahtava tunnelma korussa.

  ReplyDelete
 10. Sieviä koruja! :) Noita enkeleitä voisi ehkä itsekin tehdä jouluksi (jos saan tehtyä v i e l ä y h d e n tilauksen...)!

  ReplyDelete
 11. Sammalakaatti on minullekin mieleinen kivi sekä maitomaisena että aivan läpinäkyvänä. Kaunis ja tasapainoinen koru :)

  ReplyDelete