2.6.18

Aika, meitä muuttaa...
Aika, sitä jaksaa ihmetellä, ajan kulua ja sen vaikutuksia. Ainakin peiliin katselessa, eikö niin ;)

Mutta iän karttuessa sitä huomaa myös, että moni asia tarvii aikaa. Kypsyminen, ymmärtäminen, mukautuminen.

Pari, kolme viimeistä vuotta ovat kuluneet vauhdilla; ehkä aika muutenkin kuluu huomattavasti nopeammin kuin joskus nuorena, kun sitä malttamattomana odotteli, uusia kokemuksia, uusia alkuja... Ja paljon muuta.


***


Aika on auttanut minua muuttamaan tärkeysjärjestyksiä, hiukan päästämään irtikin. Seuraavissa kuvissa on ihanuuksia, joista nyt päästän irti, ne löytyvät halukkaille korukaupasta (jos tänne blogiin joku eksyy ja huomaa).

https://www.magskoru.com/tuotteet.html?id=22/https://www.magskoru.com/tuotteet.html?id=22/Kyllä vaan, helmivarastoni ovat aivan liian runsaat, jotta kykenisin niitä kaikkia käyttämään, ikuna! Alan siis luopua monista hellimistäni aarteista ;)  Ja minulta voi vapaasti kysellä, josko varastostani löytyy sitä tai tätä, lähinnä korukivihelmiä, tavallisempia ja erikoisempia, olen valmis myymään niitä!
*

Silti, haluan vielä hypistellä ja nauttia helmien ja korujen tekemisen tuomasta onnesta - joitakin koruja olen pitkästä, pitkästä aikaa myös tehnyt. 
Päätin aloittaa simppelisti, koruvaijeriin, kaunista apatiittia ja amatsoniitti/ammoniittiriipus, jonka voi kiinnittää hopeiseen sydänlukkoon tai halutessa jättää pois.https://www.magskoru.com/tuotteet.html?id=4/695347


Voi, jaksan aina ihmetellä ja ihailla apatiitin kaunista, omanlaistaan sinivihreää väriä! Siruinakin kiehtovaa.


6 comments:

 1. Mags, ihanaa kuulla taas sinusta!

  Aika rientää, kyllä! Tuntuu että yhä vain nopeammin ja nopeammin...

  Toivottelen sinulle parasta kesää <3

  ReplyDelete
 2. P.S. Apatiittikorusi on upea viileä kaunotar! <3

  ReplyDelete
 3. Kiitos, Kaisa Reetta :)

  ReplyDelete
 4. Minulla on samanlainen projekti lankojen suhteen ja voi miten vaikea niistäon luopua.Tulee ajatelleeksi,että mitäs jos...Laitan pikkuhiljaa langat kiertoon ystävilleni ja lahjoitan hyväntekeväisyys käsitöihin.Pikkuhiljaa...;)

  ReplyDelete
 5. Juu, Mamma A., hiljaa hyvä tulee, pitää antaa itselle aikaa siihen luopumiseen :)

  ReplyDelete
 6. Jonkinlainen luopumisprojekti on täälläkin menossa, mutta lähinnä vasta ajatuksissa. Kyllä se ikääntymiseen varmaan kuuluu jossain vaiheessa. Nyt on tullut sellaista, että sitten eäläkkeellä teen sitä ja tätä, on nääs enää vuosi eläkkeeseen. Saapas nähdä kuinka käy, mutta koruilusta en luovu, jos terveyttä riittää.

  ReplyDelete