7.3.10

Avara luonto

Onhan tuo aiemminkin tullut kerrotuksi, katselen television luonto-ohjelmia ja lauantai-illan Avara luonto on suosikkejani. Oikeastaan katson sen uusinnan sunnuntai-aamuisin, kaikessa rauhassa, kaffekupin kera.

Merten syvyyksistä löytyy kaikkea ihanan värikästä elämää, aivan uskomaton on niiden eläinten värikirjo, mutta eräs melkein väritön polttiaiseläin herätti tällä kertaa ahaa-elämyksen.

**
Posti toi taannoin hienoja ja harvinaisia solar-kvartseja, jotka nostivat mieleeni ensi ajatuksena kesäiset voikukkien höytyvä-kukinnot. Eikö vaan?


Aamuisen luonto-ohjelman jälkeen syntyi kuitenkin ajatus Medusa-korusta, tässä linkki googlen kuvahaun tulokseen -meduusa-

Kaulakorun riipuksessa on iso, kauniisti kuvioitu hill tribe -hopeinen kolikko ja yksi ihanainen kvartsi. Kevyessä, taotussa hopeaketjussa on muutamia pieniä kuukivirondelleja.
Taaskaan en ole surullinen vaikka koru jäisi itselle, kauppaan sen kuitenkin lisäilen.




11 comments:

 1. Meduusat ja adat ja luumupuut ja ja ja ja ja ....tooosi syätävän näkösiä...ehkä noista uusimmista eniten kuolaisin tuolle LUUMUPUULLE :-D NAM! mutta kaikkihan ne ihqui on ...toi meduusaki o aika VAU!! nyt on näppis jo aivan limanen ko tässä kuolailen :-D...palataaaaan! :-)

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/3/10 18:56

  Eleettömän kaunis ja vetoava!

  ReplyDelete
 3. Rauhaisa meduusa. :) Tykkäys!

  ReplyDelete
 4. Meduusa, no juu, minusta ne näytti ihan silkkitoukan koteloilta. Molemmat ovat omalla tavalla hyytelömäisen kauniita ;) Ja korukin on kaunista katseltavaa.

  ReplyDelete
 5. Kiitos taas kommenteistanne :-)

  -Aika vaikea kuvattava on tuo solar-kvartsi, niin kuin kaikki kirkkaat ja valkoiset...

  ReplyDelete
 6. Ihanan utuinen ja rauhallinen.

  ReplyDelete
 7. Pääsinpä taas blogikierrokselle... ja mitä olenkaan missannut! Edellisistä jäi mieleen mm. herkullinen Luumupuu, ja tämä taas on viileän kaunis ja levollinen koru!

  ReplyDelete
 8. Tämä on ihan huippuihana koru. Kevyt ja kesäinen. Kamalaa kesänkaipuuta poden varmaankin...:D

  ReplyDelete
 9. Täällä toinen Avara luonto -fani.

  Jestas, miten ihania helmiä! Ja miten kaunis koru taas! Kevyt ja ilmava. Mulle tulee mieleen tupasvilla.

  Olipa muuten mielenkiintoinen idea, jonka esitit Annan blogissa. Että kasa samanlaisia helmiä eri tekijöille, ja sitten voisi blogeissa katsella, miten erilaista niistä syntyy. Hmm... Kukahan ilmoittautuisi massahelmien uhriksi? :-D

  ReplyDelete