15.3.10

Kevään ääniä

Luonnossa kävellessä kyllä kuuluu jo kaikenlaisia kevään ääniä. Tosin tämän päivän pakkanen taas niitä hiukan vaimensi, mutta silti ilmassa on jo kevään aavistuksia, on on.

Sekin kuuluu kevääseen, että helmiin kaipaa melkein koko ajan jotain uutta, ainakin sellaista, mitä itsellä ei ole aiemmin ollut näpeissä. Ehkäpä jotain vaaleaa ja herkkää, utuisen romanttista, hmm...

Tämän päivän posti toi tällaisen paketin, johon pienestä koosta huolimatta mahtui neljän sortin helmiä, postareissakin keväisiä lintuja, tai no, lintuja.
Ja Kevään ääniä -korusettiin pääsivät minut hurmanneet kevätjadet, siis "jadet", kaiverrettuja isoja helmiä aivan huumaavan sievissä vihreän, beigen ja valkoisen sävyissä! Rannekorussa on myös muutama tummempi jaspis, joissa samanlainen kevätkiehkura-kaiverrus kuin jadeissakin.

Setissä on myös käytetty lamppulasihelmiä, jotka eivät ensimmäisissä koruversioissaan olleetkaan oikeassa seurassa. Kaulakorussa on Jane Myrskyn kukkahelmi ja rannekorussa hieman epäsäännöllisiä vaan kuitenkin sympaattisia vihreitä lasimöllyköitä.
Nuo kiehkurahelmet ovatkin reilunkokoisia, 11-13mm, joten en tehnyt kaulakorusta 50-senttistä pidempää.


Hiukan keväistä romantiikkaa on Rosalie-kaulakorussa, jossa on selkeästi vain hopeaa ja kaunis ruusukvartsihelmi riipuksena.

9 comments:

 1. Kerrassaan ihania keväisiä helmiä =) raikkaita... 'tuijottaa lumoutuneena*

  ReplyDelete
 2. Oi että! Tulipa pitkästä aikaa helmistä sellainen tahtoo-tahtoo reaktio, ettei oo tosikaan. Aivan fantastisia.

  Ja erittäin kauniit korut oot niistä tehnyt.

  ReplyDelete
 3. Ihania, erittäin magsmaisia ;)

  ReplyDelete
 4. Oijoijoijoi, miten upeita helmiä!! kauniita. <3 <3

  ReplyDelete
 5. Kiitos kommenteista, kultaset ;-)

  ReplyDelete
 6. oi, onpa kauniita helmiä ja osaavissa käsissä niistä syntyy mitä kauneimipia koruja. Rosalie on niin yksinkertaisen kaunis.

  ReplyDelete
 7. Kaunista magsharmoniaa!

  ReplyDelete
 8. Kiitos, Amalia ja Muikku :-)

  ReplyDelete
 9. Näissä kyllä kuuluu ja näkyy kevään ääni! Herkkiä helmiä ja taidokkaita koruja.

  ReplyDelete