19.3.10

Olennainen, pala taivasta

Joskus olennainen unohtuu, silloin onkin hyvä istahtaa ja pohtia maailman menoa. Tulee mieleen montakin tärkeätä seikkaa. Eikös vaan?

Tällä kertaa minulle tuli mieleen nuo makeanvedenhelmet. :-)
Menipäs aika tovi niin, että ne saivat olla kaikessa rauhassa. Tarkistin oikein ja ähh-kuussakin tein vain yhden mv-helmikaulakorun ja yhden mv-helmirannekorun, yhdet korvikset!

Korkea aika siis nämä ihanuudet ottaa esiin.


Olennainen-kaulakorun helmet ovat niin erikoismainion väriset, että en edes tiedä nimeä tuolle sävylle, ehkä se voisi olla 'vaaleanpunainen shampanja', koska värissä on sekä beigeä että vaaleanpunaa ja vielä jotain selittämätöntäkin. Niin, kyseessä on yksi nerik-nauha, jolle ei löytynyt mitään muistilappua.

Isot, 8x10-11mm, kauniskiiltoiset nugetit saivat seurakseen muutaman uhkean mokanruskean helmen ja vielä pari turritella-akaattia, mikä jälleen kerran toistaa hienosti nuo helminauhan muut sävyt.


Toinen helminauha on sitten Pala taivasta!
Aika hyvin kuvissa toistuu helmien oikea sävy, korussa on kauniita pikkuisia vaaleansinisiä makeanvedenhelmiä, epäsäännöllisen mallisia, seassa muutama hiukan isompi tismalleen samansävyinen lehtikeishi ja muutama tummempi pikkuhelmi.

Koru oli kyllä aivan mukava yksinkertaisena helminauhana, mutta taasen minun piti kokeilla tuota koristeellista hopeaketjua rinnalle enkä enää osaa sitä ottaa pois.
Tämä koru on niin pikkuisista, 4-6mm, helmistä, että se on ketjuineenkin erittäin hento ja herkkä.J.k. Huomasin, että tämänkertaiset korut ovat väritykseltään lähes yksi yhteen tämänhetkisen blogipohjavärin kanssa!? Oho.

9 comments:

 1. Itsekin panttaan makeanvedenhelmiä. minkähän takia. Niin ihailen niitä aina, mietin mitä niistä tekisi. Mutten koskaan saa sitä päähäni, joten odottavat sitten rauhassa vuoroaan =)) Upeita koruja olet tehnyt taas!

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Ninni!

  Ja makeanvedenhelmet käyttöön, nehän tykkäävät olla iholla mieluummin kuin lokeroiden kätköissä!

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana värimaailma Olennaisessa; niiiiin minua! Ja muutenkin todella kaunis. Pitäisin kyllä kaulassa! Pala taivasta on myös ihana, kaunis väreiltään sekin.

  Hassua, että minulla myös on vaikka kuinka montaa sorttia makeanvedenhelmiä, mutta en sitten raaski niistä tehdä mitään (jos katsos loppuvat)! Toisaalta, aion yrittää helminauhan solmimista ensimmäistä kertaa, joten siihen pitää varata paljon aikaa, jota ei ole viime aikoina ollut.

  ReplyDelete
 4. Anonymous20/3/10 19:05

  Pala taivasta on niin kaunis, ketju tuo lisävolyymia pikkuruisiin helmiin.

  T, Kipa

  ReplyDelete
 5. Tänään suostui kuvatkin näyttäytymään mulle. Ei voi kuin ihastella, kauniita molemmat.

  ReplyDelete
 6. Vaikuttaa kivan keväisille nämä hempeät ja kauniit korut. Pianhan se on kaikenlaisten valmistujaisten aikaa ja lahjoja mietitään kuumeisesti. Täältähän näitä kyllä löytyy vaikka kuinka :)

  ReplyDelete
 7. Olennainen viehättää tosi paljon, kaunis väri,hieno kokonaisuus. Suunnittelin tälle korulle vaatteen kun tykkään tällaisista ajatusleikeistä, kengät ovat samansävyiset kuin nuo ruskeat helmet :)

  ReplyDelete
 8. Ihanan pehmeitä sävyjä yhdistettynä ihaniin magsmaisiin muotoihin ja erikoisuuksiin. Tykkään paljon.

  Minä rakastan makeanvedenhelmiä. Niitä pitää olla paljon ja yleensä, jos kaksi nauhaa menee koruun, ostan neljä nauhaa tilalle paikkaamaan vajetta. ;) Pidän makeanvedenhelmien pehmeydestä ja utuisuudesta, rauhallisuudesta, tyylikkyydestä. Ne eivät koskaan ole härskejä ja mauttomia mv-helmiä ei ainakaan minun laatikkoon ole eksynyt. Kaulalla ja ranteesa ne tuntuvat ihanille, silkkisille ja lämpöisille. Mä nyt vaan tykkään mv-helmistä.

  ReplyDelete
 9. Suurkiitos ihanista kommenteistanne!

  Makeanvedenhelmet OVAT ihania, olet Katri niin oikeassa siinä, miten pehmeän naisellinen ja ylellinen tunne niistä tuleekaan!

  Vooi, Vikki, olisi aivan upeaa nähdä suunnittelemasi asu :-D

  ReplyDelete