1.3.10

Kevään ensimmäinen päivä

Kyllä. Kevät on ajoissa, aivan kuin valtavasta lumimäärästä olisi jo puolet huvennut parissa päivässä!? Varokaa siellä liikenteessä, liukasta on!

Kaikkien pikku itujen ja taimien puhkeamista odotellessa - kuinka moni on jo kylvänyt kesää varten kaikkea kivaa? - minä esittelen näitä kivikukkia tai ryppäitä tahi terttuja.

Helppo arvata, mistä Adat saivat nimensä, tulihan tuo Piano-elokuva viikonloppuna telkusta ties miten monetta kertaa. Minä jaksan iloita onnellisista lopuista.

Ada I

Ensimmäinen on aika dramaattinen mustan onyxin ja pienten väriläiskien yhdistelmä ja toisessa on sitten ametistia kaikessa ihanuudessaan. Molemmissa on suloisia pikku makeanvedenhelmiä ja swarovskeja, muutama musta spinellikin, antamassa lisäilmettä sykeröön.

Riipukset ovat korkeudeltaan n.4cm ja isot, upeasti viistehiotut pisarat n.13-15mm. Onyxissa on erikoisuutena vielä pieni Swarovskin kristalli-koriste. Lisäsin nämä korut jo kauppaankin.

Ada II

Maaliskuussa blogin päivitystahti harvenee varmasti helmikuuhun verrattuna, mutta monta mielenkiintoista, uuttakin, helmituttavuutta voin luvata.
Iloista alkavaa viikkoa ja kuukautta, armaat lukijat!

9 comments:

 1. voi miten kauniita molemmat. piti oikein klikata kuvat isommiksi ja tarkistella herkullisia yksityiskohtia. ehkä tuo alempi on kuitenkin vieläkin nätimpi... :D

  ReplyDelete
 2. Oih. Molemmat on todellisia kaunottaria. Kummassakin on hyvät puolensa, joten tyydyn samomaan: molemmat!

  ReplyDelete
 3. Kauniita ovat molemmat Adat. Ihanat nuo riipusosuudet.

  ReplyDelete
 4. Ada II är absolut min favorit, men båda är vackra!

  ReplyDelete
 5. Voi vitsi, en minäkään osaa päättää. Ihania kumpainenki, eri fiiliksiin!

  ReplyDelete
 6. Molemmat korut on todella kauniita :)

  ReplyDelete
 7. Upeita sykeröitä ja hienoja yksityiskohtia! Tykkään molemmista, mutta violetti on lemppari, kun se väri kolahtaa meikäläiseen aina! : )

  ReplyDelete
 8. Ah, mitä näyttävyyksiä! Näillä kevät alkaa juhlavissa merkeissä.

  ReplyDelete