1.5.10

Samalla teemalla, perhosia ja korviksia

Kun maaliskuussa esittelin ensimmäiset perhoseni, niistä tuli kiinnostuneita kyselyjä, mutta meni tosiaan tälle viikolle ennen kuin ehdin tehdä uusia. Osa niistä tuli jo edellisessä postauksessa (vaihdoin hieman parempia kuvia) ja tässä sitten yksi Yöhiipijäksi ristityssä korussa. On senniminen perhonenkin olemassa, mutta nimi kertoo kyllä tekijän taipumuksista...

Arkikorua toivottiin ja patinasta tykättiin, niin hopeaosat onkin patinoitu tummiksi ja valitsin koruun huomaamattomat mustan organza-nauhan sekä ohuen nahkanauhan.

Perhosen vierellä on kaunis savukvartsirondelli ja Swarovskin turmaliininvihreä kristalli. Upea kivi nauhassa on valtamerijaspis, jossa on kertakaikkisen hienot valkoiset ja vihreät kuviot, pitkään odotti paikkaansa hän.


Jälleen 'tarvitsin' uudet korvakorut ja melkein itsestään niihin valikoitui hopeasavikokeilut pikkuruusuineen ja viimeinen pari larimar-helmiä. Sekä hopeiset että kiviset helmet ovat 10x8mm, ei siis isot eikä pienet vaan just sopevat. Johonkinhan noita hopeasaviteelmiä täytyy yrittää käyttää... omiin koruihin oivia.


Tein vielä pikkukorvikset Swarovskin kristalleista, näissä on samanlainen tunnelma kuin pari yötä sitten täysikuun loistaessa tummalla taivaalla. Nämä menevät kaupan puolelle.

8 comments:

 1. Surumielisen kaunis yökkönen, edellisen postauksen kevätperhoset on kepeän suloisia myös.

  ReplyDelete
 2. Anonymous1/5/10 15:28

  Iik- täältähän löytyy ihanasti tehtyjä perhosia!!:o)

  Kaunis kaulakoru!

  ReplyDelete
 3. Salaperäisen näköinen yöhiipijä, todella kaunis valtamerijaspis.

  ReplyDelete
 4. Ihastuttavia nämä sinun perhosesi :)

  ReplyDelete
 5. Kyllä osui nimi Yöhiipijä upeasti tälle korulle. Ihanan tumma, mutta kepeä tunnelma.

  ReplyDelete
 6. Upea yöhiipäjä <3 Toki sitä korviksia tarvitsee enemmän kuin ehtii käyttämään =D

  ReplyDelete
 7. Voi varjele tuota ekaa tummasävyistä perhosta! Slurps, suorastaan. :)

  ReplyDelete
 8. Kiitos armaat koruystävät kommenteistanne :-D

  ReplyDelete