5.2.11

Muistellen - memories

Asuin eräässä vaiheessa elämääni Punkaharjulla, lähellä Metsäntutkimuslaitoksen luontopolkuja, joista osa kulkee luonnontilaisessa (=ei-hoidetussa) metsikössä. Siellä kaatuneiden puunrunkojen ja naavan ja sammalikon keskellä tuli joskus sama tunnelma kuin tämän päivän kaulakorun riipuksessa. Voi kuinka ihania hetkiä siellä sai kokea, rauhaa ja hiljaisuutta.

Mustalla kivellä kehystetyssä labradoriitissa kuvastuu auringonsäteet ikimetsän lävitse. Nahkanauhoissa toistuvat riipuksen musta, vaalea ja hohtava harmaa, helminä labradoriittia, raidallista sardonyksia ja dendriittiopaalia. Nahkanauhassa on lisäkoristeena Swarovskin minikristallit.

I like so so much all different stone-pendants. When I saw this one, in labradorite stone, I remembered all my little wanderings in the nearby woods of my earlier home. Those woods were a real sanctuary for me.
I took the colours from the pendant when choosing the leathercords' colours as the beads as well.

20 comments:

 1. Aivan ihana! Mikä riipus, mistä ihmeestä löydät näitä ihanuuksia?

  ReplyDelete
 2. Riipus on kuin taulu, hämyinen metsä tulee mieleeni, metsän takaa siintää sininen taivas, kauneimpia riipuksia, mitä olen nähnyt.
  Kokonaisuus on niin kaunis, osaat aina valita oikeat helmet koruihisi.

  ReplyDelete
 3. Tunnelma on taas niin kohdillaan!

  ReplyDelete
 4. Kaunis tuo riipus, ihan niin kuin kuvasit, metsikkö jossa puut pitkin poikin :D Tykkään kovasti tuosta narusta ja siitä että lukko on sivulla .

  ReplyDelete
 5. Upea koru, karu metsä näkyy selvästi!

  ReplyDelete
 6. Onpa kerrassaan upea, ei voi muuta sanoa!

  ReplyDelete
 7. Kiitos kaikki kamuset!
  Riipus haeskeli kavereitaan jonkin aikaa, kunnes alkoi tämä ähh ja nauhapussi löytyi ;-)

  ReplyDelete
 8. Ihailin tämän korun riipusta jo tuolla aiemmin. Uskomattoman ihanan kokonaisuuden olet taas riipuksen ympärille loihtinut.

  ReplyDelete
 9. Ikimetsät on niin ihania, vaikka en ole kunnon ikimetsässä päässyt vielä käymäänkään. Koko korun tunnelma sopii hyvin aiheeseen.

  ReplyDelete
 10. Koruun, johon saa liitettyä vahvoja tunnelmiaan, on aina upea asia. Se ei ole vain kaunis koru, vaan tekijälleen paljon enemmän. Ihana tarinakoru!

  ReplyDelete
 11. Huokaus! Mikä upea tarinakoru!

  ReplyDelete
 12. Oi kuinka taivaallisen ihana riipus! Kivasti rakennettu, vähän tavallisuudesta poikkeava koru

  ReplyDelete
 13. Ei voi muuta kuin jatkaa samalla linjalla kuin kanssasisaret aiemmissa kommenteissaan: Tuo riipus on kullä aivan suu auki jättävä miniatyyritaulu! Tuo kiven kuviointi todellakin muistuttaa ikimetsää ja valon kajastusta metsän takaa! Mahtava kokonaisuus tuo korusi nahkanauhoineen ! Ja hienosti olet onnistunut jättämään tuon riipuksen eesittämään pääosaa korussa! Upeaa työtä , jälleen kerran!

  ReplyDelete
 14. Lumoava, todella lumoava, hyvä ettei kuvasta tempaudu sisään sinne metsän syövereihin. Todella kaunis riipus ja upean korun teit sen ympärille.

  ReplyDelete
 15. Anonymous6/2/11 16:00

  Mykistävän kaunis!!

  ReplyDelete
 16. Kiitos teille jokaiselle; riipus on harvinaisen kaunis ja tarkoitus oli tosiaan, ettei muut osat sitä 'häiritse' ;-)

  ReplyDelete
 17. Voi, kiesus, mutta on taas hyvän näköinen koru. Kuvaus luonnontilaisesta metsästä on todella osuva. Ennen kuin luin tekstin tuli kiven kuviosta mieleeni ikkuna josta avautuu näkymä "taikametsään" :)

  ReplyDelete
 18. No nyt taas loksahti suu auki. Käsittämättömän upea kivi ja korukokonaisuus. Nimi voisi olla myös Ilta harjulla.

  ReplyDelete
 19. Voiko tilata samantapaisen? Kirjoitan tätäkin.

  ReplyDelete