19.2.11

Ametisti nauhassa

Niin onkin liian kirkkaassa valossa kuvattu, mutta halusin helmien kuultavuutta esiin. Riipus on ametistia, samoin kolikkohelmet, rondellit lamppulasihelmiä ja nauhat nahkaa.
Tietenkin suunnitelmaa piti muuttaa kesken korun tekemisen, kun eihän noiden helmien reiät olleetkaan tasakokoisia. Halusin lamppuhelmet asetella siististi jonoon, mutta vain nuo kolme sopivat useammasta nauhasta läpi :-(
Tuli sitten rustiikimpaa. Eikös ole kiva sana tuo rustiikki; sillä voi ohittaa kaikenlaiset kuhmut, kolhut ja kommellukset :-D


Tämä koru on kaulassa niin, niin kiva pehmeiden nahkanauhojen ansiosta.

A necklace with amethyst pendant, leather cords and lampwork rondelles

21 comments:

 1. Luulin ensin, että tuossa on jotain metallia mukana, mutta nähtävästi kaikki on nahkaa. Hienosti olet käyttänyt sitä. Tykkään paljon. Rustiikki on kyllä tosi kätevä termi, itse vannon sen nimeen jatkuvasti :) Ja kuulostaa tutulta, että suunnitelmat menevät uusiksi noitten höhlien reikien takia.

  ReplyDelete
 2. Ihanat ja värit ja kiva riipuskiinnityssysteemi. Tykkään kovasi, niin kuin edellisestä hempeydestäkin, mutta tämä on niin mun. :)

  Katselin eilen Partaskan vähän samantyylistä donitsinkiiniitysjuttua, ja ajattelin, että otanpa siitä vähän ideaa. Täältä se löytyi nyt vähän erilaisena versiona. Donitsit ovat jääneet käyttämättä kivan idean puutteessa.

  Kyselin tuolla jo aiemmin, mutta taisi olla vähän vanha postaus, että miten teet tuota riipuspunosta. Kokeilin sitä sitten itse kysymykseni jälkeen, ja tuli siitä vähän samannäköistä, muttei niin siistä ja tasaista. En tiedä, oliko teniikassa, värkeissä vai tekijässä vika, vai kaikissa. :D

  ReplyDelete
 3. Niin, tarkoitan siis tuota punottua nauhaa, joka lähtee riipuksesta, ei sen ympärillä olevaa punosta. Kysyinpä epäselvästi.

  ReplyDelete
 4. No moiks :-) En hokannut aiempaa kysymystäsi Suntsa; punos on pelkkiä solmuja, riippuu vähän nauhasta millaista tulee. Ja oho, enpäs ollut ehtinyt Piiuskan korua nähdä, kävin kurkkaamassa ;-D Itsellä oli innoittajana tämä http://www.etsy.com/listing/67554839/ceramic-donut-hemp-necklace kun etsiskelin miten ilman hopeaa saisin donitsin kauniisti asettumaan ;-)

  ReplyDelete
 5. Kiitos myös Sole :-)

  ReplyDelete
 6. Selasin kuvia ja voi pojat, lähtee kauppaan.

  ReplyDelete
 7. Kaunista punontaa, minäkin luulin ensin että tuo on metallia, mutta kun suurensin kuvan niin hokasin. Nuo lamppuhelmet on suloisia, pehmeitä ja niin hohtavan läpikuultavia.

  ReplyDelete
 8. On kiva sana tuo rustiikki ja ihana on tämä korukin, sinulta ei luovuus lopu.
  Hauskaa helmeilysunnuntaita, Mags!

  ReplyDelete
 9. Simply Beautiful my friend!!!
  Hugs,
  Susie

  ReplyDelete
 10. Oikein ihanaa, Mags.. <3

  ReplyDelete
 11. Mari, Niina, Manteli, Jaana, kiitos :-)

  Thanks so much, Susie :-D

  ReplyDelete
 12. Ihana, ihana, ihana, tuijottelin pitkään tuota riipuksen kiinnitystä, todella kivasti toteutettu!!

  ReplyDelete
 13. Huima kiinnitys tsydeemi, ihanan erilainen <3

  ReplyDelete
 14. Nahka materiaalina kiehtoisi kovasti, mutta vaatisi taas uuden treenausta että osaisi käyttää sitä koruissaan. Sinun omasi näyttää hienolta, riipus istuu kauniisti nahkahihnassa. Musta toi helmien reikien erikokoisuus jaksaa ärsyttää (ainakin mua). En ole peiaatteestakaan viitsinyt hankkia sitä reiän väljennyt masiinaa, tavaraa kun tahtoo kertyä muutenkin jo niin paljon. Siitä sitten "kärsivänä" saattaa jokunen ärräpää tulla suusta kun kiinnitys materiaali ei vaan suostu läpi menemään.

  ReplyDelete
 15. Upeaa! Nuo nyöri korut kaikki on niin hienoja ja erilaisa!

  ReplyDelete
 16. Erittäin kaunis kokonaisuus. Minäkin luulin nahkaosia ensisilmäyksellä patinoiduksi metalliksi ;) Punos on kaunista, ei onnistuisi minulta.

  ReplyDelete
 17. Ihanan ihana ja taitavasti tehty!!

  ReplyDelete
 18. Oi miten suloinen! Ja hieno idea tuo pehmeä nahkanauha. Rustiikki on just hyvä sana!

  ReplyDelete
 19. Aivan mahtava! Tulee mieleeni tuosta riipuksestasi satujen luolan suu, jonka peikot ovat koristelleet...koskaan ei tiedä mitä sieltä löytyy...aarteita vai hui, jotain muuta! Ihana kokonaisuus. Minuun tällainen uppoaa kympillä!

  ReplyDelete