7.11.12

Aamulla lumisadetta

Vain pari päivää sitten metsäpolku oli tummankirjava. Vähitellen alkoi lumi peittää kiviä, sammalia, varpuja, polunpohjaa; myös kaikki epäjärjestys katoaa valkeaan. Näyttää siistiltä eikö vaan.

Yritän ajatella, että pidän tästäkin välivaiheesta luonnossa, suosikkejani ovat kyllä selkeät vuodenajat. Jos kerran tulee lunta, niin tulkoon sitten samaan syssyyn pakkastakin ja ihania valoisia hetkiä päivään!


Oikea kivikaunotar riipuksena, jälleen kerran valtamerijaspista, joka on kestosuosikkini moni-ilmeisyytensä vuoksi. Helminä käytin mustavalkoisia seeprajaspiksia, pari kaunista kuviollista hopeahelmeä ja pari sinistä kyaniittia, joissa toistuu riipuksen sinisävyt. Helmet ovat 6-7 -millisiä, joten koru ei ole millään muotoa massiivinen.
Kaulakoru on omaa suosikkimalliani, riipuksella koristettu salpalukko edessä, kauniit helmivanat ja takaosa kevyttä ketjua, käy monenlaisten puseroiden seuraksi, erityisen kiva paitiksen seurana.


Vielä oma kuvansa riipuksesta, mielikuvitukseni tuottaa syysmyrskyisen kivikkoisen rantamaiseman...


Hauskaset korvakorut menivät shamaani-kaulakorun seuraksi, laavakiveä, hopeaa, niobium-koukut.


20 comments:

 1. tyylikäs ja kaunis riipus ... kaikki vuodenajat ... ja niiden siirtymätkin ... tarjovat mielelle virikettä ... asennekysymys !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, rok, totta! Asenteesta lähtee hyvä olo, ei ympäristöstä ;-)

   Delete
 2. Ihastuttava koru. Riipus on upea ja tuo lukko tuossa edessä tekee siitä täydellisen. Niin ihania pieniä yksityiskohtia. Korvikset ovat taas niitä sinun super oivalluksia, mahtavat!

  ReplyDelete
 3. Oi, tämä on niin kaunis! :) <3

  ReplyDelete
 4. Kaunokainen!!! Riipus on se jotakin, mihin katse heti tapittaa. Korviksetkin on veikeät. T:) Koralli

  ReplyDelete
 5. Voi mikä kaunotar:-) tosi kaunis tuo riipuskivi!

  ReplyDelete
 6. ihana kaulakoru, värit niin kauniit ja tuo riipus... ahh :) ja vekkulit korvikset ;)

  ReplyDelete
 7. Hauskasti olet käyttänyt nauhaa korviksissa:)

  ReplyDelete
 8. Upean tunnelmallinen kaulakoru! Tykkään noista sinisistä yksityiskohdista. :)

  ReplyDelete
 9. Mulla on kyllä asenneongelma tiettyjen vuodenaikojen suhteen :/, täällä ei ole kyllä luntakaan, aurinko sentään paistoi lyhyesti!...Väsyttää silti koko ajan, ja musta viehättää normaalia enemmän, eli ihanat ja ideakkaat korvikset, vaikka kaulakorukin on kaunis.

  ReplyDelete
 10. Komppaan Solea tän asenneongelman kanssa, paitsi mielestäni se ei ole mikään ongelma. Miksi pitäisi kaikesta pitää. Minä ainakin vihaan marraskuuta. :D "Marraskuu, rusto ja luu, kourissani pusertuu..."

  Mutta sitäkin tärkeämmäksi tulevat tämän hiivatin pimeyden ja kuran keskellä esim. nämä ihanaiset korublogit. Valoa pimeyteen. Tämä kaulakoru on taas niin tyylikäs ja ihana. Saat noista valtamerijaspiksista taiteiltua aina uudenlaisen ihanuuden, vaikka malli olisi samantapainenkin. Ja korviksissa taas uutta ideaa. Aivan ihanat nekin. :)

  ReplyDelete
 11. Kiitos kommenteistanne, kamuset :-D

  -Kaikesta EI voi pitää, ei kaikista väreistä, ei kaikista näkemistään koruista ;-),
  eikä kaikista kuukausista tai vuodenajoista jne;
  mutta,
  silti,
  voi yrittää löytää jotakin hyvää ja kaunista melkein kaikesta, pienen murusen, sen verran että että ei aivan kiukun valtaan joudu...? Eipä se aina onnistu, mutta 'yrittänyttä ei laiteta'.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinhän se on. :) Ja jos menet sanomaan "vihaan marraskuuta", marraskuu näyttää sinulle heti, että vika ei ole siinä itsessään. Täällä meilläpäin on ainakin nautittu ehkä syksyn kirkkaimmista ja kauniimmista päivistä. Pyydän marraskuulta anteeksi. :D

   Delete
  2. Joo, marraskuuhan on jotenkin inhimillinen? Monipuolinen ja vaihteleva, ihan ok.

   Delete
 12. Luontokuvauksesi vie mukanaan! Ja samoin tekevät nuo kauniit korutkin.

  ReplyDelete
 13. Aivan mielettömän kaunis, tykkään kovasti!

  ReplyDelete
 14. Kaunsita taas, tuo sininen pilkahdus sopii niin hienosti ja riipuskivi tuo myös mieleen rantakalliot tai lumihuippuisen vuorenrinteen, valtamerijaspis on niin kaunis kivi.

  ReplyDelete
 15. Aivan mahtava kokonaisuus. Yksityiskohdat aivan ihania. Tykkäsin.

  ReplyDelete