30.11.12

Ei enää niin tukossaMikä ihana päivä, tunnen itseni jo nuhaa ja yskää lukuunottamatta terveeksi ja kunhan tämä niistäminen loppuu niin olo on taas normaali.
Kävin tuolla viimassa ja pakkasessa posti- ja kauppalenkin, pyöräillen tietty. Tuli niin vilu, että laitoin riisipuuron kiehumaan!

Vaikka yritin ulkovalossa kuvat ottaa, niin joudutte tyytymään tänään huonolaatuisiin kuviin. Se kyllä harmittaa, kun korut on nätit. No, aivan niitä perus-armastus-ihastus-lemppari-kiviäni!


Ruskeassa savukvartsi-rannekorussa on kuultavien ihanien kivien lisänä vain tummia makeanvedenhelmiä ja hopeaa. Kai olen kertonut, että varastossani on pal-jon erilaisia savukvartseja. Olen niitä saanut ihanilta korukamuiltani, olen niitä tilaillut ja säilönyt paljon vuosien varrella - olen kyllä aika ahkerasti käyttänytkin koruissa. Savukvartsikoru käykin mielestäni kaikenlaisiin asuihin.


Violetissa korussa on kauniiden ametistien keralla yksi söpönen lamppulasihelmi, pari tsaroiittia ja pikkuinen makeanvedenhelmi säätöketjun päässä. Tuota hopeista kehystä olen säästellyt, mutta nyt kai oli sen aika.

Korut tein keskenään samalla idealla, keskelle isompi hopeahelmi, linkitykset, säätöketjut ja pikkuiset jousilukot.


 ***

Voi hyvänen aika! On ollut pieniä tonttuja liikkeellä! Niistä lisää huomenna, jolloin on kait se oikea pikkujoulu :-) Ainakin joulukalenterin ensimmäinen luukku avataan!


12 comments:

 1. Kauniit korut sait tehtyä, nuhasta huolimatta. Puuro on ihanaa. Täällä töissä käyn melkein joka päivä puurolla. Tiistaisin mannapuuro ja torstaisin riisipuro, ne on aina pakko saada. Ai niin, huomennahan se ensimmäinen joulukuuta ja meidän neidillä on kolme kalenteria: Barbie, Muumi ja itse tehty ( sinne on laitettu helmet ja tatuoinnit, sekä kiiltokuvat). Voi mitkä aarteet, itse hän niitä sinne laittanut. Mukavaa päivän jatkoa, sekä ihanaa viikonloppua sinulle. Mä lähden kohta kotia kohti ja pidämme tytön kanssa pyjamailta, syömme jotakin ihanaa ja katsomme sohvan nurkassa telkkua, ehkä hihitämme peiton alla taskulamppu kaurassa. T:) Koralli

  ReplyDelete
 2. Voi kuinka makoisat korut,ja ihanat linkitykset. Vaikka olen oppinut pikkuhiljaa savukvartista pitämään,on tuo violetti mieluisempi.
  Ja parantelehan vielä rauhassa ettei tuu jälkitauteja.
  Mulla on vielä muksuille (15v ja 17v) joulukalenterit hankkimatta,mutta huomenna ostan kauppareissulta ,suklaa tytölle ja kuvia pojalle. Ja mulle on posti kantanut 2 pientä "luukkua" jotaka avaan la ja su:)
  Ihanaa joulunodotusta.

  ReplyDelete
 3. Mukavaa, että voit jo paremmin :)

  Korut on ihQt, tuo savukvartsi varsinkin, olet käyttänyt siinä mun yhtä suosikkikiveä <3

  ReplyDelete
 4. Vitsit. Taas kaksi mun suosikkia. Hienon sommittelun yms. lisäksi juurikin lempparivärejä, ja -kiviä. Ihanat nuo hopeahelmet myös. :)

  Toipumista sullekin. Olen kans pian pari viikkoa kitunut (pari päivää pois töistäkin), mutta pikku hiljaa elämä alkaa voittaa.

  ReplyDelete
 5. Savukvartsit on niiiin ihania:).

  ReplyDelete
 6. Kiitos kommenteistanne, kamuset :-)

  ReplyDelete
 7. molemmat on ihanat, mutta ruskea vie voiton :)

  ReplyDelete
 8. Aivan mahtavia molemmat, tosi kauniita. Savukvartsi ikilempparinani "voitti" sadasosa sekunnilla ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luulen, että itselläkin himppusen enempi tuo savukvartsi sykäyttää. Kiitos, Amalia :-)

   Delete
 9. Tosi kauniita koruja! :) Tykkään ametistista ja savukvartsista ihan älyttömästi.

  ReplyDelete