5.12.12

Hyviä pyhiä!

Ihan pari luukkua vain olen etukäteen availlut... koska nyt on raivattava pöydiltä korutarvikkeet pyhäpäivien alta - tein siis hiukan etukäteen :-DPussukoista numeroilla 3 ja 6 (lähettäjinä Meke ja Sole, kiitos-kiitos :-D) löytyi monia ihanuuksia... Kaulakorussa sitriinejä, amatsoniitteja, bodhi-helmiä, Sole-osasia, taidehelmi. Riipuksena miellyttävä poikkeus lamppuhelmien ihanassa maailmassa, mattapintainen kuviollinen lamppuhelmi (Ikuyo Yamanaka), joka sai seurakseen pitkään varastossa odotelleen labradoriitin; sekin on lahja jolta kulta korukamulta, mutta en enää tiedä keneltä, ei pysy nuo lappuset aina matkassa, joita sinne laittelen. Kiitos siis tuntemattomalle lahjoittajalle ;-)Lamppuhelmen kuvioita ja värejä halusin toistaa tuolla vihreällä Swarovskin kristallilla ja kuparisella kukkasella, omaa sydäntä tällaiset pienet yksityiskohdat lämmittää.
Solen tekemässä 'tikussa' on riimu Gebo (=lahja; siis sopii mainiosti tällaiseen lahjamateriaali-koruun!) ja viimeisissä kuvissa näette, että se sai vierelleen vielä ketjun pätkän.

Tästä tuli taas kaulakoru, josta en ilmeisesti raaski luopua, vaikka koruvarasto onkin aika täynnä :-D Mieltä kohottava sitriini tuntuu nimittäin niin lohduttavalta ja seesteiseltä.

Samanhenkinen rannekorukin syntyi, lukkoa lukuunottamatta, lahjahelmistä, joista osa jo aiemmin saatuja Kommervenkkilästä. Kiitos myös Niina!

Huomasitteko eilen julkaistun uuden Korukoplan haasteen, pikaisen sellaisen ?

Huomenna en postaile, joten
Hyvää Itsenäisyyspäivää!


9 comments:

 1. Nuoriso sanoisi; sikaihanat! Miten rauhoittava, mutta leikkisä kaulakoru. Ja aurinko on lähtenyt leikkiin mukaan; sitriinit varmaan sen kutsuneet. Sommittelussa taas tuota sun kedehdittavaa ihmetaituruutta. :)

  ReplyDelete
 2. WONDERFUL!!!! I love the earthen colors and earthen touch on these pieces of jewelry... it's truly like wearing Mother Earth on yourself! Reminds me of ancient tales and myths... Great work!

  ReplyDelete
 3. Huomaa hyvin, miten sinua seuraavat lukijasi tuntevat sinut:). Helmet ja korutarvikkeet ovat niin sinun näköisiäsi.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää.

  ReplyDelete
 4. Ihana! En minäkään raaskisi luopua ;) Hyvää itsenäisyyspäivää!

  ReplyDelete
 5. Oi.. tämä koru on ihana! ja tuo edellisen postauksen rannekoru on myös kaunis, pieni ylellisyys :)

  Mukavaa viikonloppua Sinulle :)

  ReplyDelete
 6. Ihana tuo rannekoru <3

  ReplyDelete
 7. Öö, poistin vahingossa oman kommentin ;-o Sanoin 'kiitos' kaikille kommentoijille!

  ReplyDelete