15.8.14

Ei niin musta

Tein tilauskorut uusista ihanista mustista helmistäni! Ne ovat korusetin pääosassa, mutta eivät kuitenkaan täytä koko korua. Tilaajan kanssa sovittiin materiaalit: makeanveden mustat, turmaliinikvartsi, korumetalliketju. Noo, kerrankos ne suunnitelmat matkalla muuttuu ;-)

Käsiini osui nimittäin aivan mainioita "oksanpätkiä", ne ovat 830-hopeaa, joten tähän seuraan oikein passeleita. Sattuma siis puuttui peliin.
Koska toiveissa oli erään aiemman korusetin tapaan "jokapaikan" korut, niin pysyttelin hyvin hillityssä sommittelussa. Näin korujen liikahtelusta kaulalla ja ranteessa ei ole haittaa - joka kantilta löytyy katsottavaa ja tosiaan korujen värimaailma käy asuun kuin asuun.Vaikka sanoinkin, että kerrankin mustia mustia helmiä, niin kyllä näissäkin on jokin pienenpieni yönsininen vivahde. Mielikuva säilyy silti mustana.

10 comments:

 1. Oi, kaunottaria nuo helmet! Olen joskus etsiskellyt mustia suuria mv-helmiä, enkä ole löytänyt... Nämä hurmaa!
  Korusetti on erittäin kaunis <3

  ReplyDelete
 2. Aina vaan upeammiksi korusi kehittyvät, taito joka on harvoilla ja valituilla. Aika monta vuotta on siitä kun ensimmäiset korusi näin;) Yhä käyn täällä kurkkimassa ja ihailemassa, vaikka näitä kommenetteja ei tule laitettua. En keksi mitä sanoa kun kaikki ovat niiiiin ihania. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Tuula, seitsemisen 'hullua' vuotta ;-) oon koruja tehnyt, satoja!
   -Kuule, melkein jokaisen valokuva-postauksesi käyn ihailemassa, tai monta kerrallaan ja tunnen itseni typeräksi, kun en osaa eritellä mistä tykkään, tykkäilen vaan... ja harvoin jää kommenttia...

   Delete
 3. Kaunista kaunista!! Mistä olet viime aikoina hankkinut helmesi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Eija! Helmeni tilaan pääasiassa ulkomailta, Usasta, Kiinasta, Briteistä jne. mutta kyllä kotimaan nettikaupoillakin on kaunista tarjottavaa ;-)

   Delete
 4. Upeaakin upeampi! Kuin isoja mustikoita ja voi nuo oksanpätkät sopii hienosti:)

  ReplyDelete
 5. oksat täydensivät täydelliseksi ... todella kauniit !!!

  ReplyDelete
 6. Tämä on kiva, ja todellakin moneen sopiva. Mun ehdoton suosikki on tuo 'ovaaliketju'osuus, kuinkas se näin sykäyttikään.

  ReplyDelete
 7. Täydellisesti passaa nuo oksapalkit ja rutiilikvartsit tähän seuraan. Tykkään kovasti.

  ReplyDelete