8.8.14

Kesäisiä

Sanon ihan suoraan taas, että ihana, kun on viileämpi aamu ja päivä! Mulle kova helle on liikaa.

Siksipä nautinkin viime viikonloppuna, kun kesäteatteri-elämys sattui kohtuullisen lämpimään säähän ja ilmastoituun katsomoon! Jos vielä ennätätte, niin menkää toki kokemaan ilottelu "Kekkonen, syntymästä kuolemattomuuteen" - Kekkoslovakian löydätte Korpilahdelta! Nuoret harrastelijaesiintyjät vetävät lukuisia rooleja kukin, ihan huippua! (Ja siskonpoika ääni- ja valomiehenä, go Karri!)Viileästä aamutuulestako johtuu vai mistä, mutta alkaa jo ajatuskin juosta, ja palata korujen pariin. Ei ole oikein mikään innostanut, mutta nyt ihastuneena kaivelin sarisilkkinauhoja. Ensimmäinen on ollut aarteena ehkä jo ensimmäisestä silkkierästä ja toisen korun kirjava nauha taisi tulla jonkun helmilähetyksen rasian ympärillä, ihastuin heti.

Turkoosit ja siniset kuuluu niin kesään, kuten myös kalat ja perhoset :-) Koruissa on siis sarisilkkiä, korumetalliketjua, kauniita tsekkilasihelmiä ja lamppuhelmiä, kalariipus kiveä ja sen ilmakuplat vuorikidettä.

http://www.magskoru.com/tuotteet.html?id=4/


Mukavia elokuun päiviä, sekä lomalaisille että työhön palanneille!

***

8 comments:

 1. Meikämamma on tänä viikonloppuna yssiksein lasten kanssa kun Ukko K. on uistelun SM-kisoissa ja harjoittelemassa 4 päivää.Eli kalastajan muijana tykkään tuosta kalakorusta tooooosi paljon :)

  ReplyDelete
 2. Tosi kivoja molemmat korut, sellaisia kesäisen rempseitä ja sopivan näyttäviä. Oikein piristysruiskeita :-)

  ReplyDelete
 3. Kyllä on meitä kesä hellinyt ja trooppisista öistäkin saatu nauttia ... Ihana lämpö saisi jatkua vaan, mutta tämä pieni viilennyskin tuntuu välillä hyvältä...

  Blogitaukoni aikana tänne on ilmestynyt hurmaavia koruja... Pitsistä, puusta.. kesäistä turkoosia.. oih :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No juu, Kaisa, minä en kovin paljon kuumasta nauti, mutta aika aikaa kutakin!

   Delete
 4. Väriä ja värinää Magslandiasta, kivaa!
  Ja tuota kekkosnäytelmää esitettiin viime kesänä Tuusulanjärven rannalla, se oli aivan pöhkön ihana täälläkin.

  ReplyDelete