22.8.14

Hiljaista ja hempeää

Hiljaisuus on minulle aika ajoin hyvin tarpeellista. Vaikka nykyinen elämäni onkin 'hiljaista', vailla suuria myllerryksiä ja muutoksia tai meteliä, niin useinkin sulkeudun omiin ajatuksiini, hiljaisuuteen. Tuon oman tilan voi saavuttaa vaikka metsäkävelyllä tai, hii, saunassa!

Päivän kaulakorun riipus on Robynin sarjasta 'silent bell'. Hänen keramiikkahelmiään on ollut ennenkin koruissani (esim. maja-korut) ja olen aivan ihastunut niiden rustiikkiin ja samalla herkkään tuntuun ja näköön, väreihin.


Vähän zeniläisittäin yritin ajatella, millaista ääntä hiljainen kello voisi kuuluttaa...
Minulle se soi näissä väreissä tällä kertaa, ehkä jo hieman syysviritteisissä. Pienet lasiset kellokukat ovat tsekkiläisiä helmiä, samoin nuo suosikkini, ns. ikkuna-helmet välihelminä.Taaskin minulla on paljon koruajatuksia muhimassa! Selvästi tämä kuuma kesä ei sopinut minun korumuusalleni, joka palasi heti sateiden ja viileiden tuulien myötä :-D Tai voisiko pitkäksi venähtäneiden hiusten lyhentämisellä olla vaikutusta tähän seikkaan? No mut, lyhyt tukka, hyvä mieli!


Ja, esittelen vielä kesän viimeisiä kukkasia. Tätä paria toivottiin ja mielelläni viimeiset kukkatötteröt tähän Lemmikki-pariin käytin. Tulipas hempeä pari.10 comments:

 1. Hiljentävän hempeitä, mutta vahvoja koruja <3

  ReplyDelete
 2. olet rakentanut monipuolisen ja meilenkiintoisen kokonaisuuden tuon upean kelloriipuksen ympärille ... ja väritkin just eikä sinnepäin !!!

  ReplyDelete
 3. Hiljainen kello soi sellaista keijukaishelinää. Sen melkein kuulee, mutta ei aivan.

  Miun hiljentymispaikkoja on se metsäinen kannonnokka - ja sauna joka ikinen päivä. Saunassa saa pestä pään ja kropan puhtaaksi maailman murheista ja vaatimuksista. Turha kiire, melu ja häslinki jäävät sinne, silloin mieli rauhoittuu.

  ReplyDelete
 4. Voi mitkä ihanuudet, ja nuo korvikset on niin kartakaikkisen ihastuttavat:-)

  ReplyDelete
 5. Eija, rok, MiunMaun, Helinä, kiitos kommenteistanne :-)

  ReplyDelete
 6. Voi että mitä kaunokaisia. Tuo kaulakoru on hurmaava! Mikä värien ja muotojen harmonia. Oli pakko käydä tuolla Robynin sivuilla tilaamassa pari riipusta, hullu kun oon. :D

  Nuo mustat makeanvedenhelmet odottavat mullakin malttamattomana pöydällä, mutta mä en osaa niinku sä...

  Hiljentyminen on mulle vieras sana tähän aikaan vuodesta. Terveisin ekaluokan ope. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää riipukset on livenä vielä niin paljon enemmän! Et sitte syytä mua, kun sait tartunnan ;-)

   Delete
 7. Kiitos kaikille kommenteista!

  ReplyDelete
 8. Ihanaiset! <3 Sävyt ja muodot niin kohillaan.. Sanomasi välittyy koruista kauniilla tavalla!

  ReplyDelete
 9. Kiitos, Kaisa!

  ReplyDelete