19.3.11

Hassutuksia

Tänään laitan esille vain nämä korvakorut, Auroran kaulakoru sitten huomenna tai myöhemmin, koska siinä on kovin samantapainen osa kuin huomenna julkistettavassa korukoplan haaste-riipuksessa. Ettei mänis ylläri-momentti ;-D
Kiva kun saa muovailla ja hassutella joskus; kalliimpien materiaalien kanssa pieleen menneet jutut harmittaa huomattavasti enemmän - nyt ajattelin, että noh, vain 10 senttiä meni hukkaan.


Sehän tulikin aiemmin näytettyä, että mustan saven kanssa on käsiä sotkettu tällä viikolla. Polymeerisavi on mielestäni ihanan kevyt materiaali, voin kuvitella, että sitä hiukkasen käytän tulevaisuudessakin. Se paistamisosuus on hiukan haasteellinen, tosin kaikki muukin on aika jännittävää.

***
Olen selvitellyt sen vintage- tai itse asiassa Vintaj-langan olemusta. Erään luotettavan tarvikemyyjän kertomana, se on 99,9% kuparia. Metallivärit on tummumis-suojattu. Empiirinen tutkimukseni oli siis oikeassa ;-D

Lisäys: hei, tuo edelläkerrottu langan koostumus koskee siis nimenomaan Vintaj-firman parawire-lankaa; myynnissä lienee vaikka mitä muutakin saman v ä r i stä, messinkiä, alumiinia jne.

7 comments:

 1. Hauskat kiemurat, sydämet on suloiset :D Vai olet sinä leikkinyt salapoliisia, hienoa salaisuudet aukeaa...

  ReplyDelete
 2. suloiset! Ihanat korvakorut!!

  ReplyDelete
 3. Kaunista savesta! Innostus alkaa olla tarttuvaa........

  ReplyDelete
 4. Kiitos kamut!
  Nyt Ninni 'muovailemaan' ;-)

  ReplyDelete
 5. Mukavan sydämelliset♥

  ReplyDelete
 6. Anonymous19/3/11 23:58

  I love them! And I love black colour. So sweet.
  Antonietta.

  ReplyDelete