31.3.11

Tuunattuja

Joku voi muistaa bead soup partyn korun, jossa oli haaste-hematiitit sekä nuo upeat polymeerisavihelmet. Poikani ihastui helmiin ja halusi korusta miehekkäämmän version. Tilasinkin silloin tynnyrinmallisia hematiitti-helmiä alkuperäisten pyöreiden tilalle ja alla viimeinkin koru tuunattuna.

Koru on nyt selkeästi miehekkäämpi ja jäikin sitten samantien omistajansa kaulaan. (Heh, ei mitään tunnistettavaa kuvaa nuorukaisestani, tatuoinnistakin vain palanen näkyvissä.)


Päivän toinen koru on myös tuunattu, vaihdoin riipusosuuden aimmin tehtyyn koruun. Riipuksessa on viimeinen varastossa olleista Lea Variksen lamppulasihelmistä, kaunis ametistinsävyinen pyöreä helmi.

8 comments:

 1. Jahas tässä taitaa olla se josta kuulin vinkkiä. Vau miten miehekäs, tosi makee. Miesten kaulakoruja on minusta niin vaikea tehdä, sinulta sekin onnistuu ;D
  Lamppuhelmi on sitten niin syötävän suloinen.

  ReplyDelete
 2. Miehekäs koru, tosiaan!! <3 Itse en ainakaan moiseen kykenisi, ilman pääkalloja =O

  ReplyDelete
 3. That is such a cool guy necklace. Love the beads you used! Nice job on the wire work :)

  ReplyDelete
 4. Tyylikkään miehekäs, vaikka kelpais tuo mullekin. Ihanan tummat värit.

  ReplyDelete
 5. Hieno, kiva nähdä välillä miehillekkin rustattuja malleja. Tämä on oikein onnistunut, vähän väriäkin mukana. Hieno tatuointi :) Riipus kaunis, helmessä mahtava violetti sävy.

  ReplyDelete
 6. Thank you, Kim ;-D

  Kiitos, kamuset ;-D
  -Shh... riipuskoru menee lahjaksi, niin epämääräinen kuva, jos sattuu saaja kurkistelemaan...
  -Valokki, tatuointi on ISO enkeli.

  ReplyDelete
 7. huikee koruilutahti sulla :) Sopivan miehekäs tuo tämän postauksen koru .. ja tuolla aiemmassa postauksessa näkyvät korut ovat hyvin kauniita :)

  ReplyDelete
 8. On komea ja miehekäs koru, poikasi varmasti tykästyi. Tuunattu riipus on myös ihana sydämineen♥

  ReplyDelete