4.3.11

Tänään, tavallinen arki


Tavallinen arki.
Arki tarkoittaa minulle pelkästään hyvää. Olotilaa, jossa itsessään on salattua hohtoa ja mukavaa tasapainoa. Tiedostaa menneet menneiksi, viihtyy nahkoissaan, ei juuri siihen hetkeen toivo tai kaipaa mitään.
Siksipä riipuksista valitsin minulle kulkeutuneen hiukan elämää nähneen (=ei parasta A-luokkaa) riipuksen, labradoriittia. Löysin aivan 'väärästä' pussista vielä kaksi pientä ammoniittia ja korkkasin aivan uuden jaspisnauhan.

Today it is a very calm and 'usual' day. I'm in balance, I do not long for anything special to happen. Alas, the necklace today is a very balanced one too, although it is not symmetrically designed. The focal is a labradorite pendant, which has some scratches, but has some great flashes, too.
I still had two small ammonite-beads and chose some lovely jasper beads to go along. The small silver toggle is self-made, it has some hammered lines to go with the lines in ammonite beads.


Lukon vasaroin tarkoituksella hiukan kärsineen näköiseksi, siinä toistuu ammoniittien raidoitus.

Tästä tuli niin peruskoru, mutta itselleni siinä tuntuu kaikki olevan tasapainossa, vaikka se ei symmetrinen olekaan.

11 comments:

 1. Voi kun on kaunis <3 Rosoisella tavallaan ;) TYKKÄÄN! Osaatko muuten sanoo, ihana suomalainen nettikauppa nimeltään Somsola, kivissä ei ole reikää, mutta kaipa nekin kävisivät riipuksiksi jos osaisi hieman väännellä vaikka kuparilankaa. Rakastuin siihen paikkaan päätä pahkaa eilen ;)

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Ninni!
  En muista tilanneeni k.o. kaupasta, vaikka sen hyvin tiedän. Kyllä sinun taidoillasi saa kiven kauniisti käärittyä! Go for it ;-)

  ReplyDelete
 3. Kaunis ja runsas, ihania yksityiskohtia, kuten tuo lukko♥

  ReplyDelete
 4. Kaunis, minun värit. Nuo "simpikat" ovat ihanat... taitavat olla jotain kiveä, paljon on nääs vielä opittavaa. Mulla ei ollu hajuakaan että tuollaisia kiviäkin on. Miten tämä muka niinkuin peruskoru kun on noin ihan ;D???

  ReplyDelete
 5. Kiitos Manteli ja Niina :-)
  Niina, nuo 'simpukat' eli ammoniitit ovat lyhyesti kerrottuna kivettyneitä fossiileja (siluuri-tms.kaudelta).

  ReplyDelete
 6. Tässä korussa on jotenkin niin ihanasti luonto lähellä. :)

  ReplyDelete
 7. Vau, siis oikeita fossiileita! Tykkään älyttömästi juuri tuommoisista "peruskoruista". Vaikka en kyllä peruskoruksi tuota sanoisi :), vielä fossiileitakin...

  ReplyDelete
 8. Arki voi olla myös kaunista.. kuten tämä koru:)

  Ammoniitit tuovat koruun hienoa syvyyttä.. Tykkään tästä kovin :)

  ReplyDelete
 9. Tämä on tasapainoinen koru, mukava katsella.
  Voisi olla miulle sellainen "rukouskoru" tavallaan.

  ReplyDelete
 10. Tasapainoinen, mielenkiintoinen ja kaunis koru tämä "tavallinen arki". Sitä se elämä olkoon. Lomat ja juhlat hurahtaa äkkiä, ja jos arjessa ei ole mielenkiintoa, elämä on tylsää. Meillä koruilijoilla on tämä yhteinen mielenkiinnon kohde, voisiko sanoa ihan rakkaus, josta esim. miehet eivät ymmärrä mitään. (Sori miehet, voi joku ymmärtääkin, mutta suurin osa ei.:D)

  ReplyDelete
 11. Kiitos kaikille kommenteistanne :-)

  Joo, Suntsa, kyllä se on kovin tärkeää, että on löytänyt samanhenkisiä 'sieluja' tän harrastuksen tiimoilta!

  ReplyDelete