24.10.13

Tervehdys alhosta

Kaikki liittyy kaikkeen tai sitten mikään ei mihinkään...

Sää on harmaa, kuvat ei onnistu, mutta on pari kaulakorua kuitenkin odottamassa.

Silmälasini hajosivat juuri kun olin aikeissa hankkia uudet ja jättää vanhat varalaseiksi. Mietin siis, olinko hajamielinen harmaan sään takia vai oliko rillien tarkoituskin tulla tiensä päähän juuri nyt. Oliko tämä opetus meikäläiselle ainaiselle jahkailijalle, kun pitäisi vaivautua jonnekin tavan arjesta poikkeavaan paikkaan (nyt siis silmälääkärille). Oliko tämä opetus kaikkeudelta siinä mielessä, että olin sisäiseltä ääneltä saanut monta kehotusta tarttua johonkin hyvään tarjoukseen silmälaseista, vaikka epäilenkin että koira niissä on haudattuna. Olin vaan ohittanut sysäykset ajatelleen, että "sitku, mutku, nytku".

Rillien hajoaminen tietysti harmittaa, kun ne oli moniteholasit ja nyt on sitten käytössä vain lukulasit, hmm, nehän tosin on melkein tärkeemmät, mutta ovatpahan jääneet lähes käyttämättä, monitehojen varjoon. No, uusia glasejakin siis odottelen seuraavat viikot.


Laitan tähän vaan yhden böö-kuvan halloweenin kunniaksi ja odottelen kirkkaampia hetkiä.***

Korukoplassa tämän vuoden viimeinen haaste!

***

8 comments:

 1. Parempia aikoja sinne toivottelen!

  Lämmin ajatus

  ReplyDelete
 2. Niin se menee että kaikki kasaantuu, ainakin meillä on se huomattu!
  No, sittenhän se kirkastuu, kun uusin lasein katselee!

  ReplyDelete
 3. No mutta. :( Harmaata on täälläkin, mutta glasit on sentään ehjät. Oi että en näkisi kyllä mitään ilman niitä. Parempia päiviä.

  Alla olevat rannekorut iloisine väreineen piristivät.

  ReplyDelete
 4. Tsemppiä alhoon! sieltä on vain yksi suunta siis ylöspäin:-)

  ReplyDelete
 5. Kiitos, kultaset!
  Kävin tänään valkkaamassa kehyksiä, olihan se säätämistä, kun nenä peilissä katsoi mallia ja sitten joka välissä lukulaseja päähän, että näki yksityiskohtia. Kahteen eri liikkeeseen riitti paukut ja hyviä ehdokkaita on toisessa kolmet ja toisessa vain yhdet. Saas nähä.

  ReplyDelete
 6. itse vaihdoin klasini keväällä, ja tällä kertaa kävi niin että vaikka kokeilin päähäni makutuomarina toimineen nuorimmaiseni kiikuttamia pokia varmaan kymmenet tai ehkä jopa enemmän, niin ensimmäiset (ja ne oli muuten itse valitsemani) sitten omakseni valikoituivat. ja tosi tyytyväinen olen näihin ollutkin :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se valkkaaminen on kyllä toisaalta ihan 'mukavaakin', voi innostua muuttamaan tyyliään laakista ;-D Saisivat kyllä välttämättömät prillit olla edullisempia, kun ei niitä voi joka asuun hankkia...

   Delete
 7. Sää on tosiaan ollut harmaa, mutta onneksi on tämä koruilu piristämässä. Kävin katselemassa haastetta, mutta ainakin vielä tuntuu siltä ettei siemenhelmet pysy näissä käsissä - silti odotan mielenkiinnolla mitä haasteen ottaneet saavat aikaiseksi :)

  ReplyDelete