16.10.13

Tänään aurinko

Tänään paistaa aurinko ja koko maisema hehkuu, vielä hetken siis ennen niitä loskakelejä, lumiräntäsateita ja tuulentuiverrusta. Mutta juuri nyt, tänään, läheisellä metsäpolulla nautin syksyn ihanuudesta.

Eilen ja tänään syntyi korusetti Fairy Garden, taas ollaan niin unelmoivalla mielellä, mutta sopii ajankohtaan ja olotilaani! Tällaisina päivinä pitää nauttia luonnosta!

Huomaatteko mitä aurinko tekee noille hurmaaville tsekkiläisille kukkahelmille! Korusetissä on käytetty linkityksiin hopealankaa ja ketjut ja lukot ovat myöskin kirkasta hopeaa. Ihanaiset lamppuhelmet ovat näiden lasikukkien keskellä kuin kotonaan.


Toinen rannekoru on aivan yhtä haaveilevainen vaikka onkin yksivärinen; siinä on korukivihelmiä hopeassa: savukvartsia himmeäpintaisella hionnalla ja Botswanan akaatteja, kiiltäviä palleroisia, säätöketjun päässä kaiverrettu savukvartsilehti.11 comments:

 1. Tuossa savukvartsissa on jotain sellaista mikä viehättää meikäläistä. Siitä saisi hienon riipuksen, sellaisen yksinkertaisen.

  ReplyDelete
 2. Oh- hoijaa, kun on taas ihania, molemmat <3 eihän noista voi edes valita sitä itselle mieluisampaa, kun ei voi laittaa kauneusjärjestykseen :)

  ReplyDelete
 3. Haa, vastaväriteemaan sopisi tämä eka ihanista ihanin punaviherkorusetti. Miten kauniita helmiä, ja miten syksyn valo leikkikään niissä. Hurmaava.

  Omalla tavallaa hurmaa myös tämä hillityn värinen koru; täynnä rauhaa ja eteeristä tyyneyttä. Tykkään molemmista.

  ReplyDelete
 4. Korusetti on niin kaunis että ,haaveilla saa :D

  ReplyDelete
 5. Savukvartsia, ihanaa mattaa ja kiiltävää <3

  ReplyDelete
 6. Oi mitkä kaunokaiset:-)

  ReplyDelete
 7. Oot ihan mestari yhdistelemään erilaisia helmiä! :) Niin nättejä koruja nämäkin... tunnelma ja kaikki kohdallaan :)

  ReplyDelete
 8. Ihanuuksia sulla taas valmistunut :) Ensimmäinen on suloisine pikkukukkineen aivan hurmaava ja toinen seesteisen kaunis <3

  ReplyDelete
 9. Kesäistä tunnelmaa lumen keskelle:)

  ReplyDelete
 10. Kaunista helmiloistoa, syysvärit siirtyvät nyt luonnosta koruihin :)

  ReplyDelete
 11. Kiitos kauniista kommenteistanne :-)

  ReplyDelete