31.10.13

TralaaOi miten mieli virkistyy auringosta!

Innostuin tekemään varsin 'orgaanisen' korusetin DesignMimin saksanpähkinähelmistä ja kookosrenkaista. Eikä niiden lisäksi tarvittu kuin muutama hopeoitu rengas, kaunis lukko ja allergisoimattomat niobium-korviskoukut. Ihanan kevyet korut!

http://magskoru.com/tuotteet.html?id=20/Kaulakoru syntyi kun entinen riipus tästä nauhaosuudesta oli lähtenyt ties minne... Niskan taakse korussa sijoittuvat nuo pehmoiset nahkanauhat ja väliosassa on erilaisia lasihelmiä.
"Minä muutun" lienee sopiva nimi voimakorulle, jonka riipuksen kivet kaikki edesauttavat ja jotkut jopa lempeästi puskevat muuttumaan!

 

Riipuksessa on Othelin hienosta keramiikkalinkistä roikkumassa ihanat läpikuultava kyaniitti, sen serkku kunziittipisarainen, vielä hennon lila sugiliitti ja suloinen ruusukvartsi, siivekkään päänä on kaunis granaatti; aurinkokuvassa kyllä liiankin hailakkana nuo kivet.
Enkä minä noita Othel-keramiikkaosasia mitään hio, ne ovat niin mainioita juuri karheapintaisina ja himmeinä, tuntuvat ja näyttävät mukavalta.

http://magskoru.com/tuotteet.html?id=20/


***


13 comments:

 1. Tosi kivat nuo saksanpähkinä/kookoskorut ja nahkanauhakoru on niin hempeä. Blogin ulkoasu ei ollenkaan näytä hassummalta:-)

  ReplyDelete
 2. ihana tuo saksanpähkinä koru <3
  Ostin juuri messuilta pötkyläisen pähkinän näköisen helmen ja nyt iski inspiraatio välittömästi:D
  Jep sama vika rahikaisella-olen yrittänyt muokata blogin ulkoasua jouluisammaksi, mutta en saa siitä millään mieluisaa ja toistaiseksi jäi ennalleen :S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-)
   -Minä en halua jouluista ilmettä juuri nyt, vaan pyrin vähän sellaiseen rustiikkiseen ja kotoisaan ilmeeseen... Täytyy nyt pyhinä katsoa, mihin suuntaan menis.

   Delete
 3. Ihanat korut pähkinäisistä.. noita on varmasti myös kiva pitää, eivät painakaan varmaan mitään:)

  Blogillasi on uusi raikas ilme! <3

  ReplyDelete
 4. Heii, ihanat värit! Tämänkin vuoden Epävärien Suomenmestaruus myönnetty Magsille tuosta nerikomi&co-kaulakorusta.
  (Ja pähkinäsetti olisi muuten vain ihan minun toimistotyyliäni)

  ReplyDelete
 5. Kepeä pähkinäsetti. Fantastinen lukko rannekorussa!
  Ihana perhonen♥

  ReplyDelete
 6. Heh :-) Kiitos, tytöt.

  ReplyDelete
 7. Voi että, mun blogivierailut ovat vähän olleet jäässä, kun ensin olin syyslomalla pois koneen äärestä ja sitten on ollut hurjan pitkiä työpäiviä & iltaisin ihan poikki.

  Mutta kuten arvasin, täältä löyti taas vaikka kuinka monta ihanuutta. Huoh. Tuo orgaaninen korusetti viehättää erityisesti; noita saksanpähkinähelmiä haluaa hän ehdottomasti, vaikkei mitään saisi helmilakkolainen ostaa. :D

  Ja blogin ulkoasu on ihana, älä vaan kauhesti rupea muuttelemaan. Tämä on aikas Mags, ja värisävyt ihanan rauhalliset. Kun olen miettinyt ja kokeillut värisävyjä omaan blogiini (en nyt kauheesti ole siihen satsannut :D), niin vaaleat sinisen sävyt vaan tuppaavat miellyttämään. Nämä sävyt sopivat useipmpiin kuviin taustaksi, eivätkä hyppää liikaa silmille. Ja juurikin tämä rustiikkinen vaikutelma tekee tästä myös raikkaan. Joten ten points Mags! Taas tästäkin! :D


  ReplyDelete
 8. Pohja on pehmeän sininen, hyvä pohja mustalle tekstille. Pähkinäkoru on söpö kuin mikä!

  ReplyDelete
 9. Kiitos, Suntsa ja Maati :-)

  ReplyDelete
 10. Voi miten tunnelmallisia koruja! Just ihanan rouheita ja persoonallisia! <3

  ReplyDelete
 11. Mahtavat nuo saksanpähkinähelmet :) ja kaunis koru muutenkin!

  ReplyDelete