16.4.14

Välipalaa

Parit pikku korvikset...
Tykästyin tähän ekaan malliin, kun tein ne vihreät jo kuukausi sitten.
Tämänkertainen pari on suloisen raikas, tuo vuorikide on sitten ihana kivi! Neliönmalliset on viistehiottu ja sydämet aivan siloiset. Turkoosit ovat aitoja pikkiriikkisiä söpöliinejä.


Ja taas piti tehdä lamppuhelmikorviksetkin... Mulla on nyt addiktio näihin helmiin.
Alla olevassa parissa on niin ihanan merellisiä sävyjä, jännästi nuo helmet on keskenään samanlaiset ja erilaiset, toisessa aavistus enemmän sinistä helmassa ja kokokin heittää pari milliä heillä, mutta eipä väliä, ei kai kukaan kulje mittanauhan kanssa korvien koristuksia katselemassa :-D


*
Loppuun kysymys: aiemmassa kommentissa toivottiin isompia kuvia. Minua ne arveluttaa, kun jo nämä 'keskikoko'-mittaiset kuvat tuntuu korvakoruja esitellessä suurilta. Mitäs te ajattelette, toivoisitteko korukuvat suoraan isompina vai jaksatteko klikkailla? Ja aukeaako isot kuvat sitten hitaammin?

***

8 comments:

 1. Isot kuvat aukeaa kiusallisen hitaasti, noi voi näppärästi klikata auki ja tarkastella sillai!

  ReplyDelete
 2. :D keskikokoiset kuvat on ainakin mun makuun =) ja ihastuttavia koruja! Herkulliset värit!

  ReplyDelete
 3. Hyvä koko näissä kuvissa on. Helppo niitä on klikkailla isommiksi, jos jotain haluaa tarkastella lähemmin. Ikä ja terveys menee miun kaltaisilta metsäläisiltä, jos mokkulayhteydellä joutuu sivuja latailemaan.

  Ekat korvikset on ekat ja tokat on tokat. Molemmat parit ovat kyllä hienoja, mut vuorikvartsi ja turkoosi yhdessä ovat yksi parhaista kaveruksista.

  ReplyDelete
 4. Ohh, I love how you beaded the beads in your earrings. Both are soft, nurturing, beautiful earrings!

  ReplyDelete
 5. Kauniita korviksia, kyllä, tykkään:-) Kyllä kuvien koko mielestäni riittää

  ReplyDelete
 6. Mags =) Mun kommentti ei varmaankaan koskaan tänne asti päässy jostain syystä, joten kokeilenpa uudestaan: Keijukeitaassa on ollut kiirettä niin koiran, lapsen kuin jujutsun kanssa =) Mutta monta ideaa muhii tuolla pääkopassa, pitäähän sitä kohta alkaa jotain taas tekemään, kun sormia syyhyää sillä malliin ;) Jotain on jo korupöydällä tapahtunutkin, mutta on niin alkuvaiheessa, mutta toivottavasti kohta jotain julkistankin! HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!!!

  ReplyDelete
 7. Molemmat on tietty kauniita, mutta nuo lamppuhelmet on niiin AaaaaaaH :)
  Ja jaksan toki klikkailla, ei muillakaan sen suurempia vissiin ole.

  ReplyDelete
 8. Voih, nuo lamppuhelmikorut ottaisin, jos olis reiät korvissa! <3

  ReplyDelete