29.4.14

Huhtikuun viimeisiä

Huhtikuu aivan lopuillaan, eilen ainakin tuoksui jo, uskallanko sanoa, kesältä! Sellainen sateen jälkeinen ihana lempeä olotila kaikkialla, linnut konsertoivat tosi kovaa ja lentelivät aivan umpimähkään pyöräni ympärillä :-)

Joskus tilauskorut syntyvät kivuttomasti, toisiin menee aikaa kuin Iisakin kirkkoon, ne vain odottavat oikeaa palasta ja oikeaa hetkeä, niin se on.

Tämä koru on niitä kivuttomia; lähdettiin värimaailmasta ja koru syntyi nopsaan, nyt se on jo matkalla tilaajalle. Korun nimi Sweet Morning tuli siitä, että oli niin makee sinä aamuna herätä, tekemään korua, ihanalle tilaajalle.Riipusviritelmä on ehkä erikoinen, mutta havaitsin niin toimivaksi, että tein samalla ajatuksella toiseenkin koruun. Allaoleva on kyllä vielä pikkuisen kesken, mutta tässä silti.Tuli vastaan myös tällaisia, japanilaisia Miyukin puuvillahelmiä. Erittäin kevyitä, puuvillasta puristettuja, helmiäiskerroksella peitettyjä, unelmaisia ovat.
(Lisätty: linkki Miyukin sivulle, siis tuo pinta on oikeaa helmiäistä!)Itseäni helmiäishohde aluksi hiukan arvelutti, mutta nämä olivatkin oiva pari kyaniitin hohteelle tässä korussa.


Lyhyehkössä kaulakorussa onkin nyt sitten reilusti kivihelmiä, vedensävyisiä pieniä kalsedonihelmiä sekä isompia akvamariineja, mukana yksi kaunis hopeinen helmi tuomassa hiukan tekstuuria sileään seuraan.

Tapani mukaan unelmoin korua tehdessä. Mietin sellaistakin, että haluaisin asua aivan veden äärellä - ehkä joen varressa, jossa olisi isoja kiviä, joilta istuen voisi varpaita vedessä lillutella ;-)

http://magskoru.com/tuotteet.html?id=20/

12 comments:

 1. Upeita! Tämä alimmainen on värimaailmaltaan rauhallinen ja silti siinä on jotenkin vinkeä ote, nousi suosikikseni! Niin pääsen tuohon ajatukseen joen rannasta... <3

  ReplyDelete
 2. Mahtavat nuo riipukset ja tuossa alimmassa on niin ihanan hempeä sävy :) On muuten upeat nuo puuvillasta puristetut helmet <3

  ReplyDelete
 3. Ihanat kaulakorut! Olet taas löytänyt ihanoita helmiä riipuksiin. Ja puristepuuvillaisista helmistä en ole ikuna kuullutkaan...!

  ReplyDelete
 4. Vautsi mitä ihanuuksia! Taas olet keksinyt hienon uuden riipusmallinkin. Mistä himpulasta sä löydät noita uusia värkkejä? Ja kerkeet niistä vielä tekemään toinen toistaa kauniimpia koruja. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen mainoskirjeitten 'uhri' :-) Joskus siis luenkin niitä! No, lisäsin tuonne linkin Miyukin sivulle, eli noissa helmissä on tosiaankin helmiäispeite eikä lasia tms.

   Delete
 5. Taattua kauneutta täällä taas! Nuo puuvillahelmiäiset on tosi kauniita ja hyvin istuu muiden kaunokaisten joukkoon<3
  Minä asuin lapsena järven rannalla siellä Keski-Suomessa ja aina leikittiin siinä rannassa. Oli kyllä luksusta, vaikka muuten oli perheemme varat vähissä. Nyt on luksusta käydä lapsuusmaisemissa ja varsinkin Keitele-järven saarissa saamassa happea ja hyvää oloa:)
  Sulle olisi haaste blogissani, saa ottaa tai jättää<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Eila :-) Minä asuin lapsuuteni (melkein) joen rannassa, joten joetkin ovat sielunmaisemaa...

   Delete
 6. Susanna, Kirsema, MiunMaun, kiitos kommenteistanne :-)

  ReplyDelete
 7. Happy May, dear Mags! :) And thank you for your sweet comments! :)
  Hugs!

  ReplyDelete
 8. Ihanat akvamariinit!! <3

  ReplyDelete
 9. Niin kauniita taas, tosi kauniit nuo riipukset ja lamppuhelmet on kerrassaan ihanaiset:-) Uusi tuttavuu minullekin nuo puuvillahelmiäishelmet

  ReplyDelete
 10. Oijoi, kyllä on taas kaunis ja ihana korupäivitys! Tuo Sweet Morningin riipusviritys näyttää tosi kivalta ja muutkin korut: oih ja oih <3

  ReplyDelete