22.4.14

Väripari

Ihastuin aika lailla siihen saamani kansainvälisen helmikeitoksen väripariin vihreä-turkoosi. Ne korut ovat vielä vaiheessa, näette sitten toukokuun kolmas, mitä syntyy.

Melkein samoilla väreillä, hieman heleämmillä, tein korusetin tilauksesta - koru syntyi tuon riipushelmen ympärille ja sen väreistä, sattuivat nyt tätä keväänvihreää ja olisiko taivaansininen oikea nimi tuolle siniselle?Riipushelmestä sen verran, että sekä se että nuo setin isommat siniset helmet ovatkin kotimaisia, vieläpä täältä kotikaupungistani! Paikallisessa Taito-keskuksessa oli käsityöläisten esittely- ja myyntitilaisuus, josta bongasin ensin tuon pöllön ja sain tilata siihen sopivia helmiä, käsintehtyjä lamppuhelmiä siis kaikki.

Pienemmät siniset ovat Preciosan lasihelmiä ja tähän koruun valikoitui värjäämätön pehmeä silkkinauha.
Sekä kaula- että rannekoru on linkitetty hopealangalla ja muutkin osat ovat hopeaa.Tänään on luvattu lämmintä, luvassa mukavia hetkiä luonnossa kävellen :-)

4 comments:

 1. Ihana väriyhdistelmä! Ja suloinen koru! Kun etsin tapettia olohuoneeseen, tuo sinisen sävy esiintyi tapettikirjoissa nimellä duck egg blue :)

  ReplyDelete
 2. Herkullinen yhdistelmä, niin raikas! Kauniit korut :)

  ReplyDelete
 3. Ihanan keväinen väryhdistelmä! Korusettisi on valtavan raikas ja kaunis! <3

  ReplyDelete
 4. Oi, mikä kaulakoru <3 Kyllä on tämäkin upea väriyhdistelmä!

  ReplyDelete