26.4.14

Mitäs tein tänään?

No ihan vaikka mitä ja jos otetaan mukaan koko kulunut viikko, niin vielä enemmän. -Äitini kyllä on opettanut, että laiska se töitään luettelee, mutta siinä oon eri mieltä, minä oon ollut ahkera!

Tässä on kurkistuskuvaa muutamasta materiaalista, joita on käsissäni kulkenut.


Makeanvedenhelmiä solminkin yllättäen Tohon Amiet-langalla. Se on helmisilkkiin verrattuna napakkaa ja lähes joustamatonta, joten ehkä se kestää isompiakin helmiä. Yllättäen se tosiaan meni makeavetisten rei'istä vaikka reiät olivat normaalikokoisia (eli pieniä). Solmiminen sujui vahvemmalla langalla yllättävän sutjakkaasti, yhden langan tekniikalla.

Ja jihuu, minäpäs punoin ketjuakin, kuparilenkkejä kului jonkin verran tuohon Jens Pind -ketjuun. Oli ihan älyttömän mukavaa istua punomassa ulkosalla, linnunlaulussa. Aurinko lämmitti niskaa ;-) ja pääsin ihmeen äkkiä tuohon ketjun rytmiin kiinni - ohjeen kyllä kertasin Yukiolta.

Myös sterling-hopeaa ja vermeil-osia (vermeil on arvokasta kullattua hopeaa) olen hypistellyt, kun olen valmistanut koruja niistä kansainvälisen vaihdon helmistä. Kolme, ei kun neljä, kaulakorua on valmiina, yksi rannekoru. Taidan olla aikaisempiin vaihtoihin verrattuna etuajassa, sillä luulen, että olen valmis (ellen nyt enempää innostu tekemään) ja kuvatkin on otettu.


***

No sitten parit muutkin valmistuneet, ensimmäisissä korvakoruissa Swarovskin etsatut sydämet pikku kristallikoristeilla, hopeaa, vapaat.


Toinen pari niitä, tiedättehän, lamppuhelmiä, siskolle.


Mukavia hetkiä jokaiselle piipahtajalle!

5 comments:

 1. Onpa jälleen syntynyt kaunista:)

  ReplyDelete
 2. Oot kyllä ollut ahkera emäntä:-) On harmittanutkin noiden silkkilankojen heikkous enkä ole hetkeen aikaan solminut. Tuota lankaa täytyy siis jostain etsiä.
  Kauniita korviksia ja nuo lamppuhelmet on kyllä niin suloisia!

  ReplyDelete
 3. Täällä on taas tullut kaunista korua.

  ReplyDelete
 4. Hahhah, katsoin noista alimmista koruista ensin nopeasti että helmet ovat "riippurinnat" vaan eivätpä onneksi olleetkaan!! :D :D Minullakin on solmimisproggis kesken, saas nähä saanko kaverin lapsen pienenpienet kastehelmet korjattua solmimalla...

  ReplyDelete
 5. Kerrassaan suloisia korvakoruja *syvä huokaus* Näillä keleillä on ihana siirtää askartelupuhteet pihalle (helmet saattavat ollakin ihan eri värisiä kuin sisällä....enkä puhu vain Swarovskin Cantaloupe jne...)

  ReplyDelete