26.1.11

Haastehelmet ovat pöydälläni!

Kyllä olinkin aivan täpinöissäni tänään, kun sain kirjeen, jossa olivat herttaisen ja taitavan Janan minulle lähettämät helmet ja tarvikkeet! Hauskasti hän olikin keitokseen kerännyt jotain tuttua ja turvallista ja toisaalta monta sellaista elementtiä, joita en niin tutusti käytä koruissani. Voi Jana, onnistuit hienosti yllättämään minut :-)


Kuvasta löytyy seuraavaa: tiikerinsilmä-riipus ja -ovaaleja, hematiittia (siis wautsi, minusta taitaa tulla hematiitin ystävä, nämä ovat su-loi-sia!), makeanvedenhelmiä, lasilehtiä, kristallia kahta lajia, hieno S-lukko ja vielä kullattuja perhosia ja korvakorukoukut.

You see in the photo what my 'Bead Soup party' partner Jana, a lovely and charming young lady and a skillful artist, gathered for me!
On siinä tietenkin myös haastavia osasia, mutta aika kutkuttavalla tavalla. Pähkäilen jo aivan intona, mitä kaikkea näistä teenkään! Haasteen ehtoihin kuuluu, että ainakin tuo keskushelmi ja lukko on käytettävä, mutta muille voi sitten tehdä mitä tahtoo. No ei kai kukaan tahdo näitä ihanuuksia jättää käyttämättä, ne tulevat aivan varmasti koruihini.

There are some beads more familiar and others quite rarely used by me! But I like them all, yes!! The colours are very warm and enticing - hematite beads were a surprise much
appriciated. I think I'll fall in love with them ;-) And, I do believe that every little part of this soup will be used in my future jewelry! Thank you ever so much, Jana!

Many thanks and greetings to Lori, who oraganised this great party!!


Pikkukuvassa minun haastekeitokseni Janalle; arvattavasti 2-rivinen korulukko spacereineen tuottaa päänvaivaa... ;-)
Ai niin, suuri paljastuspäivä on 26. helmikuuta, jolloin kaikki osallistujat sitten samana päivänä esittelevät tuotoksensa - 210 koruntekijää!
Laitan sitten linkin kuviin...

6 comments:

 1. Eikä ja samalla aivan ihanaa! Vähänkö olen kateellinen noista aarteistasi, mutta ihanaa kun sait tuollaiset osaaviin käsiisi. Korua näytille... kyllä nämä aarteet varmasti paikkansa löytävät!

  ReplyDelete
 2. Hjuu, hienon satsin lähetit ja hienon paketin sait takas! =) Sitten vain odotellaan, mitä niistä saat aikaan ;9

  ReplyDelete
 3. Mä jään ainakin odottamaan mitä noista tulee! Ja muidenkin teoksista!

  ReplyDelete
 4. Yes, Lori, Jana sent me a lovely soup, I'm very eager to get the time to begin with them...

  ReplyDelete