11.1.11

Pientä ja simppeliä

'Keep it simple' on niin nasevasti sanottu, etten tiedä sille riittävän hyvää suomenkielistä vastinetta. 'Pitäydy yksinkertaisessa' kuulostaa aika jäykältä...

Noni, mut, se ihana Anne T. lähetti mulle monta kaunista lamppulasihelmeä, joista tykästyin kaikkein eniten tähän kirjavaan. Laitoin namusen hyvin vaatimattomasti kupariketjuun, siinähän se kellii huolettomasti. Helmi on kooltaan n. 12x15mm.
Tammikuun granaatti-setti sai riipuksensa; löysin sen viistehiotun pisaran ja yhdistin tuollaiseen omaan vesivalu-juotokseen. Pisara on granaatiksi reilu, n.13mm. Luultavasti lisään tuonne kuppiin vielä pyöreän granaattihelmen, kun jaksan etsiä sopivan minin.
Nyt nimittäin taidan painua peiton alle, paleltaa, kehvelin flunssa.

Vielä kaulakuvat, niin suhteutuu nuo koot ehkä paremmin.

13 comments:

 1. Kaunis tuo Granaatti.

  ReplyDelete
 2. Ihastuttavia :). Upeita tuli kyllä noista sun vesivaluistas! Pakko olis saada itekin kyl viriteltyä moiset :)

  ReplyDelete
 3. Tuo lamppuhelmi ja kupariketju *hyr, hyr, hyr*

  ReplyDelete
 4. Pikaista paranemista! Hunajaa & sitruunaa & holia & kuumaa vettä = ainakin lohduttaa, jos ei paranna. ;-)

  Ihanat korut jälleen. Tuo keep-it-simple pitäis itsekin muistaa, koska silloin tulee usein niitä todellisia kaunottaria. Nää on just mainiot esimerkit siitä, miten upeat helmet pääsee oikeuksiinsa yksinkertaisen ketjun kanssa.

  ReplyDelete
 5. Todellakin simppelin kauniita koruja! Kiinnostaisiko materiaalina esim. tällainen: http://www.kaskummaa.fi/sarvihelmi-black-treangle-p-290.html ?

  ReplyDelete
 6. Kupari ja lamppulasihelmi ovat mahtava yhdistelmä vaikka kyllä tuo vesivalukin saa veden kielelleni!

  ReplyDelete
 7. Yksinkertainen on usein puhuttelevampaa niinkuin näissä molemmissa koruissasi. Kauniit helmet tulevat paljon paremmin esille. Ihania molemmat♥

  ReplyDelete
 8. Kiitos kaikille!

  ReplyDelete
 9. Pientä ja simppeliä mutta niin taivaallisen kaunista. Lamppuhelmi itsessään on taideteos ja tuo ihanainen granaatti riipus saa sykähdyksiä aikaan <3

  ReplyDelete
 10. Keep it simple stupid. K.I.S.S ;) pitäisi itsekin kans muistaa kun vähän liippaa läheltä romantikon juttuja. Kerrassaan hurmaavaa toteutusta!!!

  ReplyDelete
 11. Voi että tykkään tuosta sun vesivalu plus granaatti riipuksestasi.

  ReplyDelete
 12. Enkuli, Amalia, Piia, Selma - kiitos teille :-)

  ReplyDelete