5.1.11

Eipäs synkistellä

Vaikka auringon pilkahduksia kaipaakin, ei auta.

Ja vaikka melkein lupasin, että ei vähään aikaan kiviriipus-koruja, niin minkäs luonnolleen voi - oli niin hupaisa ja lumoavan värinen tämä bootsi, jonka sain korvauksena rikkinäisestä riipuksesta!
En paljon kerro itsestäni täällä blogissa, mutta nyt myönnän, että tykkään silloin tällöin kuunnella country-musiikkia ja kävin rivitanssi-kurssinkin joskus muinoin ;-D Luulen, että nuo näkyvät tässä korussa 'Sugarfoot'.

Kuvajaspis-saapikas sai rinnalleen vähän sitä sun tätä; on lasihelmeä, pyriittiä, savukvartsia, howliittia ja hopeaakin kirkkaana ja patinoituna sekä vielä pronssinsävyistä ketjua. Aikamoisen hupaisa sekamelska.
En laittanut koruun lukkoa vaan tein siitä niin reilun, että sen saa oikein mukavasti kaulaan. Sitä en ymmärrä, miksi kaksi miespuolista vierastani eilen väittivät, että heille tulee tästä mieleen opettaja?!?**
Koru nyt lähti sitten opettajalle, joka pitää kengistä ;-D

20 comments:

 1. Heh, tuo on siis niin hieno riipus ku olla ja VOI! Enpä tiedä, omasta mielestäni tässä on juuri sitä Montana-country henkeä, melkein näen ladon, jossa miehet stetsoneineen ja suurine vyösolkineen kävelevät ja tervehtivät hameväkeä ja sitten tanssitaan! ;)

  ReplyDelete
 2. Anonymous5/1/11 12:18

  Ihana koru.
  Minulla on opettaja(!)ystävä, joka on myös auttamaton kenkäfriikki. Koru sopisi hänelle loistavasti. Laitoin asiasta sinulle myös sähköpostia.

  Ping-viini

  ReplyDelete
 3. Riippuu tietty opettajasta mutta kyllä tässä on vahvaa contry henkisyyttä. Passaa kyllä kenkäfriikillekin. Kaiken kaikkinan varsin valloittava ja persoonallinen koru.

  ReplyDelete
 4. Kiitos nopeat kommentoijat :-)

  -Tietysti mietin itsekin, että mikäs se minun mielikuva 'opettajasta' sitten on?! Varsinkin kun tunnen varsin humoristisia ja mainioita opeja :-D Kouluun kaivataan tietenkin rentoa meininkiä, jee!

  ReplyDelete
 5. Vai opettaja. Heh ha... Mulla ei ainakaan ikinä ole ollut bootseja. :D Mutta koru on kyllä hieno, ja ehkä siinä on opettajaa ainakin sen monimuotoisuus; vähän joka plaatua metallia. Hommassa kun saa taipua aika moneksi.:) Nimim. Pian kolmenkymmenen vuoden kokemus.

  ReplyDelete
 6. Noista bootseista ajatus karkaa väkisinkin "hyvin istuviin " miesten farkkuihin ... ja tuo koruhan on oikein sopiva sellaiseen tunnelmaan ;D Rento ja tyylikäs , sellaista amerikan tunnelmaa. Ihana joten sallitaan tämän kerran riipuskoru :D

  ReplyDelete
 7. Kiitos, Suntsa, Tanja ja Niina :-D

  Enkä mä nyt vieläkään sano, ettei niitä kiviriipuskoruja ois tulossa...

  ReplyDelete
 8. Tästä tuli hyvälle tuulelle, alkoi hymyilyttää! Onneksi se riipus piti korvata:)
  Miulle tuli mieleen pieni talo preerialla- meininki.

  ReplyDelete
 9. Kiitos, Vikki :-)

  Kenkä se oli se rikkinäinenkin, hiukan räväkämpi...

  ReplyDelete
 10. Ei minulle tule opea mieleen, ehkä entisaikain opettajilla oli nauhakengät pitkien hameittensa kanssa:) Hvänmielen riipus joka tapauksessa ja taas niin sopivaiset värit keskenään.
  Hauskaa Loppiaista sinulle!

  ReplyDelete
 11. Kiitos, Manteli :-)

  ReplyDelete
 12. Ihana, kerrassaan riemastuttava riipus. Olenko toivottanut sinulle lainkaan hyvää tätä vuotta? No nyt toivotan vaikka uudelleen.. Hyvää Uutta Vuotta 2011 :) :) Paljon iloa ja hyviä asioita sinulle.

  ReplyDelete
 13. Kun mainitsit, niin kyllä siitä kengästä sai hyvällä mielikuvituksella taipumaan Ingallsin Lauran opettajan päähänsä. :) Muuten kyllä ensimmäisenä tuli mieleen rivi rivitanssimiehiä, joilla on toinen toistaan suuremmat vyönsoljet. :D
  Oikein hyväntuulinen koru.

  ReplyDelete
 14. Hauska ja hieno koru:) Ei mullekaan kyllä ope tule mieleen, nuo miehet...

  ReplyDelete
 15. Hauska koru, hienot yhdistelmät!
  Ja oikein hyvää jo alkanutta vuotta sinulle Mags (ja kiitos, kun jaksat uskollisesti käydä kommentoimassa : D )

  ReplyDelete
 16. Ihana! Ja tuo saappaan pohja ja korko tulevat hienosti esiin! Kivaa ja erilaista koruilua <3

  ReplyDelete
 17. Kiitos, kaikki ihanat naiset, kommenteistanne :-D

  ReplyDelete
 18. Kiitos, kommentistasi! Tämä korusi on WAU! Olen kenkäfriikki, mutten 185cm pitkänä paljoa korkkareita ostele, joten jos tällainen olisi korkokenkäriipuksella niin haluaisin sellaisen!!

  ReplyDelete
 19. Hauska koru! Ihan kuin Maija Poppasen kenkä. Ja eikös hän ollut jonkin sortin kotiopettajatar? :-)

  ReplyDelete