24.1.11

Pikkirilli

'Anna sille pikkurilli ja se vie koko käden.' Monesta asiasta kai varoitellaan näin. Mutta kai sitä pikkuisille asioille voi sen pikkurillinsä antaa, pienille helmille vaikka?

'Give it your little finger, and it will take all of you' is a finnish saying, which we beaders all know to be true.

Ajattelin kyllä pienoiset raitahelmet nettikuvassa nähdessäni, että eivät nuo kovin kummoisia voi olla, otanpa välihelmiksi, kun pieniäkin aina tarvii, vaikkakin hinta on normalia hiukan korkeampi, mutta ovathan ne viistehiottuja...
En muista, milloin olisin ollut yhtä ihastuksissani helmien saapuessa. Viistehionta antaa näille helmille aivan spesiaalin kimmellyksen, jota en sitten kuviin saanut taas millään.

Nelimilliset hauskan raidalliset sardonyxit on tässä kovin paljon suurennettu.Who would have believed that 4mm tiny sardoyx-beads are SO lovely as these babies!? Not me, I ordered them only for complementing some bigger beauties, but no-no; they took the leading role in the next necklace!

My expectations were much higher for the white agate 'snowballs', but for my disappointment only a few of 2 whole strands were acceptable!

Samoihin aikoihin saapuivat myös kovasti odottamani valkoiset isot 'lumipallot' Ne olivat muka-edullisia, tilasin kaksi nauhaa, joista vain pieni osa on kunnollisia. Erittäin turhauttavaa, kun on tehnyt suunnitelmia.

**
Kaulakorussa 'Pikkirilli' on riipuksena yksi iso lumipallo-akaatti ja palasin vähän koruntekoni alkulähteille romanttisten miniruusujen kera, niille seuraksi laitoin herkät pinkit ametistit. Tämä on varmaankin sellainen kaunosielun koru.

One snowball, a couple of pink roses and pink amethysts, many many many tiny faceted sardonyx-beads. It is 'Pikkirilli' which means 'pinkie'. What a romantique I am, not?11 comments:

 1. Tässä on kyllä sellaista vintage tunnelmaa että sanattomaksi jää. Todellakin nuo pikkuruiset viistehiotut ihanuudet ovat uskomattoman kauniita... saivat seuraksi sitten "välhelmiä" ;D

  ReplyDelete
 2. no jopas on kauniita pikkuruisia. Ja raaskit käyttääkin ne. :o aika nainen. Vaikka myönnettävä on, että korussa ne on vielä hienompia.

  ReplyDelete
 3. Kaunosielun koru, ihan totta! Tämä kaunosielu kirjoittaa ihan varmasti joskus joitain ajatuksia sulkakynällä.

  ReplyDelete
 4. On kyllä kaunis koru! Pikkuhelmet on kauniita ja lumipallo-akaatti on tosi kivan näköinen :)

  ReplyDelete
 5. Kaunis on katsella korusi, sopusoituisia yhdistelmiä jä värejä.

  ReplyDelete
 6. Suloisia pikkuruisia ja tuo lumipallo on tosi ihana!

  ReplyDelete
 7. Lumipallo kyllä vangitsi katseen, ihana <3 Kaunis kokonaisuus.

  ReplyDelete
 8. Todella kaunis väriyhdistelmä! (kommentoinkohan mä viime kerralla ihan samoin :) No mutta se on... Helmet ovat myös söpöt ihan yksinäänkin.

  ReplyDelete
 9. His work is very beautiful and interesting. congratulations on your blog and I am already following him.
  hugs from Brasil

  ReplyDelete
 10. Kiitos kaikki ihanaiset kommenteistanne :-D
  Thanks Veronica!

  ReplyDelete
 11. Minunkin mielestäni tämä hönkii vintage-hönkäyksiä! Todella kaunis. Kannatti antaa pikkusormi!

  ReplyDelete