13.1.11

Ok, in english, too

Sattuivat sitten käteeni herkät ja romanttiset Muranon lasihelmet ja rannekorua varten ne on aikanaan tilattu.
Kuvittelin kyllä yhdistäväni ne kullattuihin osiin, koska niissä on tuota kultafoliota niin somasti, mutta... Jälleen kerran kävi niin, että kun työpöydällä oli esillä noita itsetekemiäni polymeerisavi-helmiä, niin ne jotenkin vaan lyöttäytyivät näiden hienohelmojen joukkoon! 'Bicone' eli kaksoiskartio verhoutui hopeisilla helmihatuilla paremmin sulautuakseen ;-)


Kuvat on tänäänkin hämäriä, voi kun tulisi hiukan aurinkoisempi tai valoisampi päivä! Juu, tiedän, valoa kohti ollaan menossa joka päivä, mutta ei tunnu siltä. Kuvasta ei ehkä näy, miten viehko helmiäiskiilto noissa itse väsätyissä helmissä on.


Every now and then, I have begun to post in english, too. But I am lazy. I'll try again :-)
It's gray outdoors, so the photos these days are greyish too! I'm sorry.


This bracelet has been coming since I got the astonishingly delicate Murano glass beads, which have such sweet pink and luxorious gold foil on white bottom. I have made some polymer clay beads, I'm no good at it, just trying to learn. Anyway, a couple of them insisted pairing up with my gorgeous Murano beads. How could I have said 'no'... They have a nice pearly sheen, here in real life ;-)


12 comments:

 1. Lumoavaa kauneutta! Herkkää, koskettavaa ja niin kaunista! Valon puute on haastavaa, jos ei ole valosaan aikaan kotona niin vielä haastavampaa :P

  ReplyDelete
 2. Onpa taas tullut ihanuuksia toisensa perään. Tässä esittäytyy taas se persoonallinen Mags, jota on kerrassaan turha edes yrittää apinoida. :D

  ReplyDelete
 3. Herkkä, luminen tunnelma.

  ReplyDelete
 4. No mutta miten kaunis!

  ReplyDelete
 5. Kaunista taas, saat näihin rannekoruihin taianomaista herkkyyttä ja tasapainoa. Tuo iso pötkylähelmi on oikea namupala♥

  ReplyDelete
 6. Hyvin sopivat yhteen tämän korun materiaalit. Tasapainottavat toisiaan. Kuin katselisi auringonsäteitä lumella :) Kaunista!
  Valokuvaaminen on nyt entistäkin vaikeampaa, korujen kuvaaminen varsinkin.

  ReplyDelete
 7. Hyvinhän tästä kuvasta ilmenee romanttinen herkkyys, kaunokainen on hän.

  ReplyDelete
 8. Kiitos kommenteista :-)

  ReplyDelete
 9. Utuisen kaunis, ja romanttinen koru :)

  ReplyDelete
 10. Suloinen, utuisen pehmeä koru. Tuota polymeerisavea täytyykin kokeilla:)

  ReplyDelete
 11. Tunnelmallinen, herkkä, pehmeä ja kaunis kokonaisuus. Mielenkiintoinen tuo seuraava postauksen haaste. Jään odottamaan mielenkiinnolla, mitä se tuo tullessaan.

  ReplyDelete
 12. Viehättävä ja suloinen, suorastaan vangitsee tähän ruudun ääreen tuijottamaan!

  ReplyDelete