29.1.11

Inspiraatiota etsimässä/ Searching for Inspiration

Työpöydälläni on useita kiviä, joita haluaisin koruiksi saatella, mutta...
Välillä tulee näitä muttia. On tilannut jonkun riipuksen, varmana siitä, että se käy tiettyjen helmien kaveriksi, mutta eiväthän ne sitten lähekkäin aseteltuna sovikaan toisilleen. Ajatus on jo jumittunut siihen liittoon, niin kovin vaikea on nähdä muuta.

On my bead table I have lots of beads and pendants, which I initially thought would match perfectly for each other. As they get together, something fails, the pair is not what I meant.

On that point I just take a bunch of materials together, just anything, and snap some photos. I have a close look on the photos and very often this does the trick - I find couples of unexpected nature. If not from the first photo, then I make another bunch.


Itse otan silloin sekä niitä aiottuja kaveruksia että umpimähkään erilaisia helmiä, (voi olla joitakin ikivanhojakin laatikon pohjalta mukana), laitan kasan kuvausalustalle ja napsaan kuvat - kuvien ei tarvitse edes olla kovin tarkkoja, värit pitää joten kuten näkyä ;-)

Sitten tuijottelen kuvaa ja kuinkas ollakaan, usein siitä löytyy jotkut onnistuneet sokkotreffit. Jos ei heti ensimmäisestä joukosta, niin ehkä seuraavasta.

***
JA UUSI HAASTE KORUKOPLA-BLOGISSA
Inspiraatioksi ja innostukseksi keräsin myös hiukan erilaisen haasteen Korukoplan sivulle! Lähdehän mukaan haasteeseen ;-D

7 comments:

 1. That's a very good idea. I often find things in photos of my work that make me think of ways to do something better. I never thought about usung it to pair up beads.

  ReplyDelete
 2. Kauniita kiviä ja helmiä!

  Inspiraatio on jännä olento... Tuittupäinen, sanoisin. Menee ja tulee niinku haluaa :)

  Inspiraationtäyteistä viikonkoppua! :)

  ReplyDelete
 3. Typo iski.... ViikonLoppua piti toivottaa ;)

  ReplyDelete
 4. Heipä hei! Katselin tuota kohtaa blogissasi, jossa kysytään "tahtoisitko jonkun korun omaksesi?"
  ...Joo, ne kaikki :D

  Hyvä idea tuo kollaasi-kuva inspiraation lähteenä. Vaikka vaikuttaa kyllä, että sulla tuo inspiraatio ei lopu. Ainakin jos tuloksia katselee!

  ReplyDelete
 5. Lopullisesti tartuin haasteeseen tilaamalla tavarat! ;)

  ReplyDelete
 6. Thank you LeAnn and Jana :-)
  Kiitos, Kati, Miukuli ja Ninni!

  ReplyDelete