4.9.12

Mitäs tästä vois tehdä?

Eri tarkoitukseen taas tilasin, vaan kun siinä ei toiminut, niin olin kysymyksen edessä. Mitäs tästä nyt sitten vois tehdä? Nimittäin tästä kumituubista!


Tein putkesta 'palahelmiä' ketjun kanssa


ja kun hinguin jo hirmuisesti makeanvedenhelmien seuraan, niin otin nuo muhkeimmat tummat riisit tähän koruun. Juuri postissa tulleista kristalliupotuksin koristelluista namu-makeanvedenhelmistä yksi hopeansävyinen pääsi mukaan. Jotenkin tuo makeanvedenhelmien käyttö koruissani ajoittuu varsinkin syksyyn.


Lukoista ei mikään näyttänyt siltä mitä toivoin, joten kaunis akaatti-'drusy'-rinkula on samalla korun lukko, siis samalla kun toimii katseenvangitsijana. Salpa syntyi metallilangasta piilotettuna tuubin sisälle. Koska koru oli kokeilukappale, käytin edullisempaa hopeoitua lankaa, mikä taitaa olla hiukan ristiriidassa helmivalinnan kanssa. Mut ei välitetä tällä kertaa :-D

Koruhan on jälleen kevyt, kun akaatti on ainut kivi, ja tuubin sisällä olevan ketjun ansiosta myös mukavan soljuva käytössä. Akaatin voi kaulalla asetella eteen tai sivulle, miten parhaalta tuntuu. Tuon kirjoitettuani, kokeilin akaattia vielä niskaankin, ja heureka! Voisin kuvitella vaikka niinkin pitäväni tätä korua.
14 comments:

 1. Hauska tapa käyttää tuota kumia! Minullakin on tuota jossain varastossa, mutta en ole vielä oikein keksinyt mitä siitä tekis :) Kumiputken sisäänhän voi aivan hyvin laittaa vaijeriakin :)

  ReplyDelete
 2. ihana oivallus, sekä kumituubin käyttö että myöskin tuo lukkosysteemi :)

  ReplyDelete
 3. Erilainen, hieno ja tyylikäs:-)

  ReplyDelete
 4. Kiva koru, itse olen miettinyt tuota kumiputkea, mutten ole vielä innostunut.
  Makeanvedenhelmiä pitäisi itsekin käyttää enemmän, jotenkin tuntuu, että ei osaa sekoittaa lasin kanssa, pitäisi olla jotenkin hienompaa muka...hopeaa ja kristallia.?
  Mutta nyt laitoin niitä kirjanmerkkiin. Kuvia päivittelen niistä illalla tai huomenna.
  Miksei ne käy vaikka muttereiden kanssa jos panee käymään:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muistan joskus itsekin ajatelleeni, että hei makeanvedenhelmien kanssa vain hopeaa ja arvokiviä, mutta olen jo ajat sitten luopunut moisista ennakkoluuloista ;-) Silti, en varmasti kaikkein arvokkaimpia helmiäni olisi tähän laittanut!

   Delete
 5. Aivan ihana koru täynnä hienoja oivalluksia ja osasia.

  ReplyDelete
 6. Ihana jälleen erilainen♥. Minulle tuo kumituubi ei ole lainkaan tuttua. Mieleen tulee vain tästä, kun katson sitä..........meinasin jo kertoa kaikki mieleen tulleet. Mutta jos jätänkin ne omaan kokeiluuni, jos joskus hankin tuota;). No okei:). Joskus luulen keksiväni jotain uutta, mutta jossain se on kuitenkin jo tehty. Eli kieputuksen kaverina, sitä voisi kuvioida pienillä reijityksillä (tuo taivutus ei ole oikein, kyllä suomen kieli on vaikeaa) =tehdä pieniä reikiä, helmitaustana ja varmaan monta muuta tapaa. Nää nyt tuli mieleen.

  ReplyDelete
 7. Onpas ihana ja erilainen koru!

  ReplyDelete
 8. Kiitos kävijät kommenteistanne :-D

  ReplyDelete
 9. Tämä on hieno! Tuo kumituubi on minusta hauska materiaali, taas yksi vaihtoehto saada koruun vähän erilaista ilmettä.

  ReplyDelete
 10. Mainio keksintö! Ja tulipa hieno lopputulos! Sinun korusi ovat pieniä löytöretkiä!

  ReplyDelete
 11. Hieno keksintö toi kumiputki. On ainakin äänetön.T:) Koralli

  ReplyDelete
 12. Koruharrastajan 1. laki: Se, mitä tilaat, ei sovellu siihen, mihin oli tarkoitus.
  Koruharrastajan 2. laki: Kaikki soveltuu johonkin.

  ReplyDelete