13.9.12

Kiitos juuri nyt

Vuodenaikojen vaihtelu on rikkaus. Olen sanonut ennenkin, minä pidän etenkin syksystä. Kun  aamu-usvaisissa ja kosteissa, mehevien tuoksujen täyttämissä ulkoiluhetkissä saa kaikki aistinsa niin täyteen Luontoa ja puiden asujenvaihtoa tarkkaillessa täyttyy itsekin väreistä - onko suurempaa rikkautta!

Sain postissa (siis tilasin, mutta kun kamulta tilaa, niin tuntuu kuin saisi lahjoja!) upeita, upeita sitriinejä!
Olin juuri ihaillut pieniä vaahteroita polkuni varrella, niiden syysvärin saaneita lehtiä halusin jotenkin toistaa korussa.  Siispä etsin nuo ihanan pulleat lasihelmet - ovatko ne tulevien lehtien silmuja vai vielä viime hetkiään pullistelevia värinvaihtajia? - yhden lehden verran vihreää, pientä hohtavan sinistä kastetta sekaan. iso punainen marja tai hedelmä...

-Syyshetki-rannekoru***

Posti tuo joskus myös sellaista, mitä ei tiedä tilanneensa ;-D  Noo, tietää kyllä, mutta sormi on lipsahtanut ruksaamaan viereisen ruudun mitä piti... Silloin tulee pinkkiä! Mutta, no hätä! Pinkki sydänkoristeinen lukko auttoi kaivamaan nerik-lootaa, siellähän nuo pinkki-lila-kalsedonikaunottaret vain odottivat sopivaa seuraa! Onkohan meillä koruilijoilla tosiaan sellainen Muusa, joka ohjaa sormet 'väärille' nappuloille tarkoituksella!? Ehkä. Nämä nyt ainakin olivat luodut toisilleen ja samoja värimaailmoja on vielä tuo enkelikuvioinen riipuskin. Muhkeat vuorikristallihelmet antavat tällä kertaa hiukan raikkautta ja ilmaa 'imelään' pinkkiin. Kaikki helmet ovat isohkoja, 12-13 mm läpimitaltaan ja käytin hopeoitua lankaa.

 -Pink Angel -rannekoru

***

Päivän kolmas rannekoru on noiden runsauksien jälkeen selkeä ja yksinkertainen, kauniit isot makeanvedenhelmet pääosassa. Tai no, valitsin katseenvangitsijaksi hienon hopeisen lehdenmallisen salpalukon. Koru sai nimen 'kahvitunti' noista herkullisen tumman suklaan ja kahvinruskeista helmistä; eivät siis ole luumun tai viinin värisiä vaikka jostakin kuvasta sellaista voisi ajatella. Tässä korussa käytin hopeaa.

-Kahvitunti-rannekoru


 ***

Sen lisäksi, että kiitän tänään-kin syksystä, kiitän aivan jokaista blogiini kommentoijaa! 
Kiitos sinulle! 
Jokainen kommentti saa sydämeni läikähtämään ilosta :-) 
Kiitos!


21 comments:

 1. kahvitunti- rannekoru vetoaa minuun. tykkään sen yksinkertaisuudesta ja kauniista lukosta - ja nimikin on mieluinen :)

  ReplyDelete
 2. Voi Mags, ole hyvä! Ja kiitos itsellesi, kommenteistasi, ihanista väreistä, lumoavista koruista joilla sulostutat päiviäni.

  ReplyDelete
 3. Ihanat... kaikki rannekorut... sekä tietenkin niihin liittyvät kertomukset. Kiitos myös sinulle. T:) Koralli

  ReplyDelete
 4. Ihanaiset rannekorut. Pinkki nousi kyllä suosikiksi, tuo ihana enkelikuvioinen riipus <3

  ReplyDelete
 5. Ihania, taas kerran ja tuo pinkki iski tänne:-)

  ReplyDelete
 6. Kaikki taas niin ihanaisia ja erilaisia, mutta itselleni ottaisin varmaan tuon "kahvitunnin", supersimppeli kun oon, ja kahvista tykkään. :D

  ReplyDelete
 7. Olipa kiva, että välillä klikkasit ihan vahingossa pinkkiin. Niin kaunis koru tuli. Syksyinen sitriinikoru on kyllä mahdottoman tyylikäs.

  ReplyDelete
 8. Ole hyvä. Ja kiitos itsellesi näistä kauniista ja taitavasti tehdyistä koruista:)
  Tällä kerralla suosikkini on kahvitunti:kahvia..suklaata...♥

  ReplyDelete
 9. Miten suuressa kiitollisuuden velassa olenkaan♥. Annat aina niin paljon uusia näkökulmia, ihan uusia mahdollisuuksia.
  Ottaisin jos voisin tuon vaaleanpunaisen rannekorun.
  Ihmettelen aina mistä ja miten hankin niinihania erilaisia helmiä ja lukkoja. Ehkä oma katseeni ei osaa löytää näitä.
  Iloa syksyysi♥

  ReplyDelete
 10. Kiitos teille, ihanat naiset!

  ReplyDelete
 11. On kyllä superhienot sitriinit ja nuolaistavan herkullinen väriyhdistelmä. Näissä periaatteessa yksinkertaisissa rannekoruissa on toden totta hurjasti näkymätöntä työtä takana: materiaalien löytäminen, tilaaminen ja harkittu yhteen sommitteleminen. Hyvin tehty!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Othel, huomioistasi!
   Todellakin - minulta usein kysellään, mistä hankin tuon tai tämän... Olen vastahakoinen vastailemaan, koska olen yleensä käyttänyt runsaasti aikaa juurikin erilaisten, omanlaisten, osasten etsiskelyyn ja hankkimiseen!

   Delete
 12. Kaunokaisia kaikki, jotenkin tuon ensimmäinen viehättää minua... siinähän on taas sitä keltaista :D

  ReplyDelete
 13. Syyshetki iski kuin tuhat volttia! Aivan mieletön! Tulee juurikin mieleen jokin syksyinen luontohetki. Nämä muutkin upeita! Kyllä se Mags vaan osaa :)

  ReplyDelete
 14. Syyshetki on ihanan runsas ja huokuu kyllä ihan täysillä syksyä.

  ReplyDelete
 15. Syksyisiä hempeitä sävyjä.. kauniit korut jälleen :)<3

  ReplyDelete
 16. Voi mieletön mitä koruja. Huokailun samaa tahtia ihastuksesta, kun skrollasin eteenpäin. Aivan upeita!

  ReplyDelete
 17. Voi kiitos kauniista kommenteista!

  ReplyDelete
 18. Ihanat värit taas ensimmäisessä, mutta taisi olla kyllä aika onnekas virhepainallus tuon toisenkin kohdalla. Vaikka noin taitava tekee varmasti ihanan korun mistä vain :)

  ReplyDelete
 19. Pink Angel jotenkin vetoaa minuun! Hyvä Muusa on ollut... Ihanaa syksyä sinulle!

  ReplyDelete
 20. Ihanan, ihanan, ihanan hempeä tuo vaaleanpunainen unelma.

  ReplyDelete