24.9.12

Valoa ja iloa tänne, kiitos

Vaikka niin kovasti taistelen pysyäkseni positiivisena, en voi tuolle harmaalle sadeilmalle hymyillä! Mielialan lisäksi se vaikuttaa valokuviin, minkäs teet. Positiivisuutta kaivellen, olen kiitollinen siitä, että saan ja löydän vanhoja ja uusia aarteita, kädet toimii ja usein totteleekin, ajatus juoksee... Okei, iloitaan tästäkin päivästä!

Ensiksi aiemmasta korusta hiukan tuunattu versio, vaihdoin muun muassa tuon riipuksen alimmaksi merilasia, yksinäinen kuutio seikkaili makeanvedenhelmien laatikossa.


Toisena sitten rustiikki-makeanvedenhelmiä (siis muhkuraisia, vyöllisiä) kera pienten korukivien, akaattia, sitriiniä, meripihkaa. Nämä kaikki ruskeat rauhoittavat sieluani, mutta pistinpäs pikkuisen blingiä kehiin! Tuunasin siis aiemmin tehdyn korun lisäämällä riipusosan. Iso avain-upeus on kristalleja upotettuna hopeaan, tuo hopealinkki on sileästä embossattu eläväpintaiseksi.
13 comments:

 1. Tuo ylimmäinen koru on taas niitä, joka on kuin löytöretki. On kivoja yksityiskohtia, yllättäviä yhdistelmiä, erilaisia materiaaleja ja koru itsessään on mielenkiintoinen, hyvä kokonaisuus. Ei mitään riitasointuja. Ihana koru!

  Alemmassa korussa ihanat ruskean värit ja tuolla avaimella pääsee varmasti melkein minne vaan, on se niin messevä :D. Hyvät vastakohdat väreissä.

  ReplyDelete
 2. Saran kanssa samaa mieltä tuo ensimmäinen koru saa ajatuksen vaeltamaan ja sielu lepää. Kaunis ja tyylikäs.

  ReplyDelete
 3. Sulla on niin taito hyppysissäs! Ei voi olla rakastumatta sun koruihin yhä uudestaan ja uudestaan. Eka koru on juuri sellainen jota en osais itse tehdä ja koru huutaa tekijänsä Oasis <3

  ReplyDelete
 4. eka koru on tosi kaunis :) nappi näyttää hämärästi tutulta... ;) toisessa korussa ihanan lämpöiset ruskeat sävyt :))

  ReplyDelete
 5. Kiitos kommenteista :-) Kyllä, Outiriina, se on se haastekoru muokattuna ;-D

  ReplyDelete
 6. Onpas aika kaunokaiset!

  ReplyDelete
 7. Tein tarkan "kuva-analyysin", ja vertailin tuota haastekorua ja tätä tuunattua. Molemmat erittäin onnistuneet, mutta tästä tykkään vielä enemmän, koska tuo merilasiriipus raikastaa kokonaisuutta, ja tuo pikku korjaus kalanruotonikaman kohdalla oli parannusta. Nyt koru on täydellinen!

  Ruskeasävyisen kaunokaisen väriyhdistelmä on kovasti mieleeni. :) Blingi ja hopea sopivat tähän loistavasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Suntsa, huomioistasi :-) Tuo ruotonikama on tosiaan tässä isompi ja siten passelimpi ympäristöön.

   Delete
 8. Tosi kauniita molemmat, mutta tuo ensimmäinen vei kyllä huomioni. Se on mielenkiintoinen ja kaikin puolin hurmaava!

  ReplyDelete
 9. Olen jostain kumman syystä missannut parikin postausta. Tuo aikaisempi Taikaa-koru on aivan ihana nauhoineen kaikkineen. Tässä ekassa korussa on myös mukavan paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia, niinkuin yleensä muissakin koruissasi. Täytyy sanoa, että saat nuo renkaat esiintymään edukseen :)

  ReplyDelete
 10. Kuin kurkistaisin sieluusi♥

  ReplyDelete
 11. Hurmaavia koruja, erityisesti tuo ylempi soittelee taivaallista harppua! :-D

  Sadepäivän iloja ovat kynttilät, takkatuli, kuuma kaakao, villasukat, hyvä kirja ja vasta leivottu leipä. Paljon iloa sinulle lähestyvään kaamokseen!

  ReplyDelete
 12. Kiitos, te kaikki :-)

  ReplyDelete