25.9.12

Haikeus

Syksyssä on aina hieman haikeutta. Täytyy sanoa monia hyvästejä; kesän lämpimille (?), luonnon kukoistukselle, muuttolinnuille, ehkä myös konkreettisemmin, opiskelemaan lähteville lapsilleen, haikeaahan se on. Haluaisi pitää hiukan kiinni myös valoisista öistä, veden liplatuksesta, lämpimästä maasta varpaiden alla.
Hei, enhän mä melkein kuukauteen koskenutkaan silkkiin! Eikä silkkinauha tähänkään koruun ollut heti tulossa, mutta vuorikristalli ja hempeän siniset akvamariinit alkoivat näyttää liian valjuilta keskenään! Se kuuluisa sattuma tai vahinko oli jättänyt pöydälle turkoosimollukan ja sen napattuani muistin juuri tuon sarisilkin palasen ;-) Riipuksessa on vahvatahtoinen vuorikristalli-puikko ja sillä seurana satiinipintainen hopeahelmi sekä amatsoniittinugetti. Ja niin, tein tämän hopealangalla, koska en sitten millään tule sinuiksi sen hopeoidun langan kanssa.


19 comments:

 1. Kaunis koru. Toi silkkinauha on ihanaa. Mä en ole vielä ostanut itselleni sellaista. Täytyy varmasti tutustua siihen, kunhan saan korutyöpöydän siivottua muista koruprojekteista. T:) Koralli

  ReplyDelete
 2. Silkkikorusi ovat huikeita! Ja tähän se sopii kuin nappi silmäksi <3 Tuollaiset puikot on itsellä ollut hakusessa ja Helmetissäkin ne ovat aina menneet ensimmäisenä, jos niitä sieltä myyneistä löytyy. IHAN IHANA!!

  ReplyDelete
 3. Kaunis ja herkkä <3

  ReplyDelete
 4. Herkkis ja nauha on täydellinen valinta.

  ReplyDelete
 5. Herkkyys tuli mieleen ja rauhallisuus. Ja kaipuu.

  ReplyDelete
 6. Ihanat värit, tulee se "veden liplatus" tuosta mieleen. Ja ihana vuorikristalli.

  ReplyDelete
 7. Silkki nyt vain on niin ihanaa... ja oikea hopea!

  ReplyDelete
 8. Kiitos ilahduttavista kommenteista :-)

  ReplyDelete
 9. Mieleeni tulee poiju meressä. Jonkinlainen maamerkki aalloissa.
  Kaunis♥

  ReplyDelete
 10. Minä kuittaan monen kuukauden hiljaisuuden kommenteissa tähän ja kehun kaikkia koruja! Sen lisäksi tätä viimeistä. Elämän ankkuri <3

  Ihana nähdä, että jatkat omaa, upeaa linjaasi.

  Vähän haikeana helmien perään,ehkä vielä joskus? siihen asti saanen kuolata täällä? ;)

  P.S. Minä muuten muutin, toistaiseksi pysyvästi, Blogini siis. Osoitteen ja aiheen.Keskittyen nyt vain kuvaamaan.Tule kylään?

  ReplyDelete
 11. Kiitos Marita ja Marissa! Siis, ihanaa, taidankin muuttaa korun nimeä :-D

  ReplyDelete
 12. Kesäfanilla tulee melkein tippa linssiin tätä korua katsellessa. Juurikin tässä korussa kesän kaipaus lepää; kaipaus kirkkaisiin vesiin, kuulaisiin iltoihin, kevyisiin kesähelman heilahduksiin... Hurmaava!  ReplyDelete
 13. Todella kaunis, ja herkkä koru. Aivan ihanat värit.

  ReplyDelete
 14. Myös Suntsa ja Henna, kiitos :-)

  ReplyDelete
 15. Hurmaava koru, eikä vähiten väreiltään! Silkkinauha on aivan mahdottoman kaunista. Hyvä sinä!

  ReplyDelete
 16. Itse suloisuus! Korusta huokuu lempeä kaipaus, toden totta <3

  ReplyDelete
 17. Gorgeous elements. The quartz focal like a pendulum; the crystal quartz and aquamarine like a story of the sea, and longing for the return of a seaman, who may at any moment return home after a long ocean journey. Magical, mystic.

  ReplyDelete
 18. Kiitos, Akvamarin ja kiitos, Kati :-)
  Thank you, Rita - you see through the surface, love you <3

  ReplyDelete
 19. Miten kaunis koru!

  ReplyDelete