6.12.13

Sydän täynnä

Katselin Tampere-talon itsenäisyyspäivän juhlakonsertin, vaikka en ollut aikonut, mutta olipa upea kokonaisuus! Pitkin matkaa ja lopussa etenkin oli sydän täynnä, kiitollisuutta ja kunnioitusta aiempia sukupolvia kohtaan!

*


Korun tein jo eilen, mutta hämärinä päivinä kuvat ei luonnistuneet. Nämäkin on sitten sähkövalossa otettu. Uskomaton labradoriittisydän hehkuu kaikessa loistossaan; hopeoitu ja patinoitu ketju, nahkanauhaa, pieni lamppuhelmi ja vielä pienemmät ametistit.

*
(Vielä sen verran, että tuon konsertin oli dramatisoinut Marika Vapaavuori. Eikä kokonaisuus minusta ollut yhtään liian harras tai synkkä, sopi mun oloon just.)

11 comments:

 1. kaunis :) erityisesti tykkään tuosta punotusta yksityiskohdasta.

  ReplyDelete
 2. Labradoriittisydän on uskomattoman hieno!!
  Konsertin ehdoton huipennus oli Finlandia, joka saa aina kylmät väreet liikkeelle, mutta erityisesti eilen nuorten ja lasten laulamana ja sen upean orkesterin soittamana <3

  ReplyDelete
 3. Hienosti olet taas yhdistänyt erilaisia osioita. Labradoriitti on niin upeaa, kertakaikkisen kaunista.
  Pikkuisen meinasi kyynel eilen tirahtaa silmäkulmaan juhlia katsellessa, sydän oli todellakin täynnä.

  ReplyDelete
 4. aivan upea kokonaisuus … ihana hehkuva sydän!!! miulle itsenäisyys on tärkeä mutta positiivinen ja iloinen asia … tampere-talon "surujuhla" ei sopinut tähän mielenmaisemaan ollenkaan …

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ...rok :-)
   -Ajattelin, että juhlakonsertissa oli erityisesti huomioitu vieraana olevat veteraanit ja konsertti oli mielestäni lähinnä juhlava ja vaikuttava, en kokenut sitä lainkaan 'surujuhlana'... Näin erilaisia olemme, otetaan se rikkautena!

   Delete
 5. Hieno kokonaisuus, ja labradoriittisydän on niin upea <3

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaikille kommenteistanne!

  ReplyDelete
 7. Wau! Tämä kuvastaa vähän tuota itsenäisyyspäiväkonsettia; kauniista osista koottu tyylikäs ja hurmaava kokonaisuus, jossa joka pala omalta osaltaan rakentaa upeaa lopputulosta. Tuo lilaa leiskuva sydän voisi olla vaikka se Finlandia: :) Tykkäsin siis myös konsetista.

  ReplyDelete
 8. Upea koru. Labradoriittisydän on käsittämättömän hieno.

  Itse en ihan koko konserttia ehtinyt katsomaan, lopun vaan, missä lauloivat Myrskyluodon Maijan, Finlandian ja Maamme-laulun. Kyllä oli tippa linssissä ainakin täällä. Mahtava lopetus konsertille.

  ReplyDelete
 9. Upea koru! Tykkäsin myös konsertista.

  ReplyDelete
 10. Onpas mahottoman kaunis labradoriittisydän ♥

  ReplyDelete