16.12.11

Hämärätä ja harmaata

Juu ei. En valita, totean vain. Sen, että päivät ovat taas niin harmaita ja hämäriä, että valokuvista ei tule mitään.
Sen sijaan eilen ja tänään nautin pyöräilyn ilosta raikkaassa sateessa ;-D Joo, jos nauttii siis siitä, että ehtii vauhdissa hypätä pois pyörän selästä, kun huomaakin, että polkaistessa rengas ei pyöri vaan liukuu... hui! Onneksi oli hyväpohjaiset kengät. Mutta kun toisissa paikoissa ei kuitenkaan ole sitä luntajäätä, niin nappasin pyörän kauppareissulle, kevyempi sillä on raahata muutama kilo vihanneksiahedelmiäjauhojayms kuin apostolinkyydillä. Autoni nimittäin ihmettelee talvea hiljaisena. Ja joo, en harrasta talvipyöräilyä, joten ei ole nastoja alla :-)

***

Tämäkin koru, sydänsurua lievittämään, uusia ovia aukomaan ja iloa antamaan, lähti tilaajalleen. Helminä on ruusukvartsia, akvamariinia ja vuorikristallia, muutama Swarovskin kristalli myös ja hopeisia osasia. Koru ON hennon värinen, mutta voih, jotensakin heleämpi luonnossa.


Luulen, että tilaaja siis kuoren avattuaan yllättyy hiukkasen korun sädehdintää, minkä kuvasta vain aavistaa! - Usein silti ihmettelen, miten kukaan uskaltaa kummallisten kuvieni perusteella luottaa saavansa sievän, toisinaan aivan kauniinkin, korun. Mutta kun saan niin upeaa palautetta korujen uusilta omistajilta (suurkiitos kaikista kauniista sanoista!!), niin aina vaan käyn korutarvikkeisiin kiinni, kuuntelen niitä pieniä supatuksia, joita korupöytäni ääressä leijailee. Sellaisesta inspiraatiosta tuokin koru syntyi ja sai parantavan nimen, Healing.

Toinen hämäränhyssyssä kuvattu tilaus, mustista akaateista ja hematiitista hopealankaan punottu rukousnauha, Vakaa kallio.J.k. Myönnän auliisti, että kuvaustaidoissani on iso aukko enkä uskalla luvata siihen parannusta ;-D

10 comments:

 1. Vallan mahdottoman suloinen varsinkin juuri tuo hennon värinen ensimmäinen, kaunis tuo kukkalinkki tuossa edessä ja kaikki nuo riippuvat härpäkkeet!Ja ihanaa kimmellystä!

  ReplyDelete
 2. Hennonvärinen koru on kuin häivähdys kesäisestä auringon valosta. Korussa on paljon ihania yksityiskohtia.
  Rukousnauha on hillityn ihana, tykkään kovasti tuosta Maria-linkistä.
  Juu kuvaus ei onnistu ollenkaan täälläkään :D

  ReplyDelete
 3. Upeuksia ovat, ei voi muuta sanoa! Eka koru on kyllä ihanan raikas!!

  ReplyDelete
 4. Tykkään tuosta mustasta :)!

  ReplyDelete
 5. tosi kaunis ja herkkä tuo ensimmäinen koru, tykkään. kaunis on rukousnauhakin, muttei just mun juttu :)

  ReplyDelete
 6. Nimenomaan tuo korujen kuvaus tuntuu nyt todella hankalalta. Jospa tulisi vähän talviaurinkoa pian. :) Todella viehättävä tuo ensimmäinen, toinen taas ihanan tummanpuhuva!

  ReplyDelete
 7. Kauniita on molemmat, mutta ehkä itse mieluummin valitsisin rukousnauhan sen värien takia. Toinen taas olisi muuten mielenikiintoinen.

  Kuvaaminen on hankalaa. Yleensä aina saa palautetta, että paljon hienompia kuin kuvissa. Nii-in. Kun osaisi valokuvata.

  ReplyDelete
 8. Juuh, herkkis on :) kaunista.

  ReplyDelete
 9. Hienoja koruja! Ylimmäinen tuo varmasti kaunista valoa kantajansa kasvoille. Molemmat ovat ajattomia.

  ReplyDelete
 10. Aivan ihanan herkkä tuo ensimmäinen. Kauniita molemmat!

  ReplyDelete