27.2.14

"Päivät ohi viipottaa"

Pian ollaan maaliskuussa! Olen ennenkin tehnyt näihin aikoihin vuodesta koruja akvamariinista. Onhan se maaliskuun kuukaudenkivi.

Olisi kyllä kohtuullisen mukava saada kuviin myös akvamariinin kaunis vaalea sinisävy oikeanlaisena. Melkein se tässä on, mutta ehkei vain ollut valoa riittävästi.

http://www.youtube.com/watch?v=ISRuUzvDt5E

Tein helmilinkkien väleihin hopeisesta neliölangasta tuollaisia kierteisiä linkkipätkiä, sopivat mielestäni figaroketjun kanssa kivasti tähän kevyeen koruun.


Kokonaan hopeisen korun riipukseksi valikoitui nerik-loodasta varmaan upein käsissäni ollut avainriipus, hippasta vaille nelisenttinen. Se on täyteen upotettu kuutiollisia zirkonioita, aivan hurmaava yksilö. Korusta tuli niin mukavan pituinen, että en siihen yrittänyt väkisin lukkoa asetella, sujahtaa mainiosti pään yli ilmankin.Akvamariinin kerrotaan suojelevan ja lohduttavan, kohottavan mielialaa. Yleisesti akvamariinia kutsutaan 'rohkeuden kiveksi'.***
Korukoplan uuteen haasteeseen voi vielä ilmoittautua viikonlopun ajan! Kyseinen tarvikevaihto toteutuu vain, jos ilmoittautujia on vähintään 15!
***


12 comments:

 1. Oi kuinka kaunis.Sormet syyhyää painaa "lisää ostoskoriin" nappulaa.Pinnistelen vastaan :D
  Lienee hopealähetys jo saapunut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No auts, eipä tullut vielä... Kiitos Ritva, kommentistasi :-)

   Delete
 2. Upea koru <3
  Samaa minäkin harmittelen kuvaamisessa; oikeita värisävyjä ei saa tallennettua!

  ReplyDelete
 3. Tämä on hieno! Mun silmät nappasivat heti nuo neliölankapalat. Non tosi hienoja, jotankin juhlavan näköisiä. Voin joutua lainaamaan tätä(kin) ideaa, jos en tapani mukaan unohda :-)

  ReplyDelete
 4. Kaunis! Tuo haalea sinervä sävy vaan jotenkin kuuluu tähän vuodenaikaan.

  ReplyDelete
 5. Mukavat linkit ja rauhallisen kaunis koru

  ReplyDelete
 6. Kaunis ja hento ♥ Avain unelmiin ♥

  ReplyDelete
 7. Niin suloinen ja kaunis on riipuskin. Niin onnistunut koru taasen<3

  ReplyDelete
 8. Tämä on taas niitä koruja, jotka puhuu. Mikä kumma kun (ainakin) joka maaliskuu teet korun, joka puhuu jollekin läheiselleni tai tutulleni... :)
  Vaarallisen ihana siis. :D

  ReplyDelete
 9. Valkoiselta pohjalta sävyt erottuisi paremmin. Tosin tulee tylsempiä kuviakin sitten kun on aina on vain valkoista. :D Ihana akvamariini!

  ReplyDelete
 10. Maaliskuun kaunotar, toden totta! Akvamariinin sävyä on todella vaikea vangitä oikeanlaisena kuviin, usein oikean sävyn löytyminen vaatii värisäätöä kuvankäsittelyllä. Mut minusta tuo sävy on aika onnistunut!

  Avainriipus on ihana! <3

  ReplyDelete
 11. On kyllä ihanaa kun alkaa valoa taas näkymään ja pystyy paremmin kuvaamaan ja saa sellaisia kuvia kun pitäisikin saada! Upea koru ja ihanan välkehtivä avain!

  ReplyDelete