3.2.14

Tautia vastaan

Jaa, kuvittelin että kiukustumalla saisin flunssa pysyttelemään kaukana minusta. Ei onnistunut. Kolmatta päivää pidän palelevan takaraivoni suojana villamyssyä, siis sisätiloissa! Eipä oo ennen tällaisia oireita ollut. Tänään annoin tavoilleni periksi ja otin särkyyn ja lämpöilyyn lääkettä, yleensä annan kehon itse selviytyä taudeista. Nyt piti rakentaa suojaa palelevalle.

Pariin päivään en siis saanut tehdyksi mitään ja harmitti, kun ajatuksissa kuitenkin surrasi. Nyt on jo melkein hyvä olo, kun sain hipelöidä helmiäni :-D


Lamppuhelmiä ja keramiikkaa olin päättänyt taloriipusten seurana käyttää ja pysyttelinkin yllättäen aivan sävy-sävyyn värimaailmoissa.


Vihreässä Majassa; pyöreitä ja pyöreähköjä muotoja, kaikenlaisia 'kurpitsoita' tahi muita hedelmiä, erikoisissa jaspispisaroissa on varmaan viidakon tiheikköä, lamppuhelmissä vihreitä ikkunoita salaperäiseen maisemaan.
Kaulakorussa käytin hopeoitua lankaa ja niskaosuutena mukavannäköistä teräsketjua.Rauhan tyyssija; mökin etupihalla on harmaat betonilaatat ja pikkuinen sinisten kukkien ympäröimä lampi. Talon emännän mielestä siniturkoosi on aivan paras väri ja takapihakin kukkii näissä sävyissä, siellä on myös kristallein koristettu taideveistos.
Tässäkin korussa pieni pätkä teräsketjua ja niskaosuutena sarisilkkiä ja toho-nauhaa.


**

Mukavaa tätä viikkoa blogivieraani! Toivottavasti pysytte terveinä!

**

9 comments:

 1. Toivottavasti saat tautisi selätetyä. Mieheni on nyt ollut viikon sairaslomalla, mykoplasmaa vissiin. Sitä odotellessa... :D

  Mökkikorut on varsin hurmaavia. Sininen on ihana väri, mutta kyllä tuo vihreä on vaan mun lemppari edelleen. :)

  ReplyDelete
 2. Minä toivottelen paranemisia myös ja odotan innolla sitä punaista valmiina. Nuokin ovat kyllä syötävän suloisia!

  ReplyDelete
 3. Nämäkin ovat ihan mahtavia-vihruainen etenkin:)
  Meillä oli koko muulla perheellä enterorokko paitsi minulla.Ehdin jo ihmetellä tätä eriskummallista tapausta (yleensä minuun tarttuu kaikki pöpöt), mutta enpäs päässytkään niin helpolla- pari päivää sitten iski yskän ja vain minulle...

  ReplyDelete
 4. oih ja voih toi vihreä <3 (Sanoo immeinen joka ei ennen edes sietänyt kyseistä väriä)

  ReplyDelete
 5. Tässähän tulee ihan mökkihöperöksi, niin ihania nuo pikkumökit on :)
  Varsinkin tuo vihreäkoru on kovasti mieleeni :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos, kamuset :-) Arna, minä alankin olla jo totaalisen mökkihöperö, kun moneen päivään en oo nenääni ulos pistänyt!

  ReplyDelete
 7. Oi,oi kaunista on syntynyt. Mökkihöperö tai ei niin ei voi kuin ihailla :D
  Sais jo tull kevät, väsyttää tämä väsyolo.

  ReplyDelete