5.2.14

Ilonen Maja

Väriä, aina välillä :-)

Ilosessa Majassa asustaa Rouva Pirtsakka. Hän hääräilee kesäisin kukkatarhassaan ja sisustuksessaankin suosii kirjavia eläinkuoseja ja kukkasia, myös hitunen blingiä viehättää tätä Iloista Ihmistä :-)

.


Ilonen Maja: elukan keramiikkamökki ja -kukka, pari hauskasta kivihelmeä, ihanaisia Marysen lamppuhelmiä (huomaattehan tuon, joka kimaltelee opaalin lailla). Käytin tummaksi patinoitua hopeoitua linkkilankaa ja kirkkaita hopealenkkejä, myös tuo suloinen kristalliupotusrengas on mustaksi patinoitu.
Tiedän, että kirkkaanväriset sarisilkit eivät kaikkien pirtaan sovi, mutta itse tykkäilen nauhaletin pehmeästä, hyväilevästä tunnusta kaulalla. Ainahan nauhan tilalle voi vaihtaa ketjun...Iloista päivää!

*
Huom... laitan silloin tällöin kommenttien valvonnan päälle, kun spämmiä pukkaa...

9 comments:

 1. Oi miten aurinkoinen <3

  ReplyDelete
 2. Ihana väri ja kiva malli! Pakko kyllä sanoa, että ensin katsoin, että tuossa on talon alla paistettu kananmuna, että onko se kanala pääsiäisen kunniaksi ;) mutta lähempi tutkiskelu osoitti että päivänkakkarahan se!

  ReplyDelete
 3. Nää on ihania, nää mökkikorut. Tämä ja nuo aiemmat, turkoosi ehkä kolahti värinä minuun eniten, mutta kaikki on siis tosi ihania. Kyllä Rouva Pirtsakan kelpaa asustella tuossa Iloisessa Majassa. :)

  ReplyDelete
 4. Enpä ihmettele, että Rouva on pirtsakka, kun saa asua tällaisessa majassa. Kyllä kelpaa silkkinauhan syleilyssä.

  ReplyDelete
 5. Aurinkoinen tarina siivittää tätä suloista korua.
  Kevät tulee,sen huomaa tästä korusta.
  Kiitos Mags.

  ReplyDelete
 6. Kaunis pirtsakka koru!

  ReplyDelete
 7. Oi mitkä värit! Jotenkin niin kevättä huokuva koru :)

  ReplyDelete
 8. Oih...mikä ilopilleri! Niin mun värit tässä :)

  Spämmiä pukkaa juu, aivan järjetön määrä juuri tällä viikolla...Itsekin meinaan laittaa hetkiseksi sanavalvonnan päälle, ainakin toiseen blogiin.

  ReplyDelete
 9. Ihana, elämän iloinen, värikäs ihanuus. *Ja toi hiton spämmi vaivaa mun blogia kanssa. Nyt ne viestit menee suurimmaksi osaksi suoraan roskaposteihin ja ei tule blogiin. Ärsyttävää silti.

  ReplyDelete