13.2.14

Virityksiä

Oon viime päivinä pyöritellyt hiukkasen tuota polymeerisavea... Voi hitsi, että saan niin vähän aikaan kaikella sillä höösäämisellä! Mutta muutaman tällaisen:


Jos ei muuta, niin jokaisen 'paiston' jälkeen tietää, mitä ois pitänyt tehdä toisin ;-) Isoimmat munat näistä on luultavasti liian isot mihinkään, vaikka niiden epämääräisestä värityksestä tykkäänkin. Noita linnunpesiäkin oon harjoitellut, kun tintit livertelee metsissä siihen malliin, siis ikään kuin olisivat piankin pesäntekopuuhissa! Mutta, ei oikein pesätkään muotoudu niin kuin haluaisin. Pidän siis taukoa niistä ja kokeilen parin päivän päästä uudelleen.

 ***

Edellisen postauksen korvakorut olivat kiveä, sitä edelliset makeanvedenhelmiä. On varmasti lamppuhelmien vuoro.

Ihastuin näiden helmien muotoon, mainiot tyynyt, joissa vielä 'tupsut' nurkissa :-)  Koskapa helmen sisuksissakin oli hopeaa, niin myös kirkkaita hopeaosia lisää seurakseen.

En sitten millään ymmärrä, miten joku osaa noita helmikaunottaria tehdä, vaatii varmasti vakaata kättä! Minä pelkään jo ajatustakin kuuman lasimassan käsittelystä.


***

Himputti, sain kyllä itseni kutakuinkin hillityksi tammikuussa, siis helmitilausten suhteen, mutta annas olla, kun helmikuu koitti, tämä helmeilijöiden nimikkokuukausi! Lamppuhelmiä on muutama tulossa, on jokunen kivikin, saati riipuksia... Olen hyvin halukas myymään osan toisille koruntekijöille, voit kysellä tai tiirata helmetin kirpputoria...

***

10 comments:

 1. Eikun isot munat on justiin parhaita!

  ReplyDelete
 2. Kivoja kokeiluja ja aivan mahdottoman kauniit lamppuhelmet, huikeet! Mun tammikuu meni oikein mukavasti ilman ostoksia, pari pientä pakollista hankintaa piti tehdä. Mutta helmikuu, helmeilijöiden nimikkokuukausi, enpä ole aatellutkaan.. koitan kuitenkin hillitä:-)

  ReplyDelete
 3. Hyvää Ystävänpäivää!

  ReplyDelete
 4. Hienoa, linnupesää jo syntyy ja nuo munat on hienoja.
  Hyvää Ystävänpäivää.

  ReplyDelete
 5. Mitähän ihanaa taas virittelet! :)
  Korvikset ovat huikean ihanaiset! <3

  ReplyDelete
 6. Hienoja munia! Ja nuo lamppuhelmet on ihan huikeat!

  ReplyDelete
 7. Noista tyynyhelmistä tuli mieleen näkemäni tyynykakku - upeat helmet

  ReplyDelete
 8. Tässähän vallan rupeaa massattamaan, kun katsoo toisten tuotoksia. Isot munat on päheet, kyllä sä varmaan niille käyttöä keksit, taitava kun olet! Korviksetkin on upeat.

  ReplyDelete
 9. Voi jösses kuinka upeat tyynyhelmet, ei o sanoja.
  Massahelmistä nuo siniharmaat kiehkuraiset ovat hyvin mystisiä, tosi hienoja. Mä en ole uskaltanut kokeillakaan massailua. Jos vanhat merkit pitäis paikkansa, niin hurahtaisin täysin siihen(kin) hommaan.

  ReplyDelete