17.2.14

Herkkistuulella

Aika hempeällä linjalla tänään.

Ensin kaulakoru, jossa riipuksena suloista suloisempi simpukankuorilaattaan maalattu nuoren naisen hahmo. Jos jostakin voi käyttää japanin kielen ilmaisua 'kawaii' (=suloinen, söpö), niin tästä. Niinpä sitten koko koru syntyi samalla söpöstely-otteella. Meinasin ensin laittaa jotakin pinkkiä tuonne, mutta


sitten sattui käteen tämä simpukankuorisydän, paua-simpukkaa, ihanat kiilteet ja heijastukset! Turkoosisiniset pisarat ovat amatsoniittia, kristallein koristeltu valkea helmi akaattia ja hennonkeltaiset viistehiotut helmet ovat kristallia, kauniisti kiiltelevät nekin. Helmet on linkitetty hopeoidulla langalla, välilenkit ja lukko ovat hopeaa.


Vielä koko koru, näette, että simpukkahelmissä on aivan samat sävyt. Uskaltaakohan kukaan aikuinen nainen näin hempeillä, vai menneekö koru nuoren tytön kaulalle... ;-DTässä päivän teemassa sopii hyvin esitellä japanilaisen helmientekijän lamppuhelmet, korvakoruina nämä pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, vaikka soisin kuvien olevan parempia - aurinko nyt vaan ei ole taas näyttäytynyt. Hopeaa, kirkasta hopeaa näissä osaset.
11 comments:

 1. voi mahotoon miten kaunis koru ja kyllä minä uskaltaisin näin kypsillä kymmenillä tuollaisen korun kaulaani laittamaan:-) ja lamppulasikorvikset aivan herkut!

  ReplyDelete
 2. No on kyllä suloinen koru. Komppaan Helinää: kehtaisin minäkin tällä iällä tuon ihanaisen kaulalleni laittaa, ja ylpeänä sitä kantaisin.

  ReplyDelete
 3. Onpa herkkää ja hempeää, niin kaunista! <3

  ReplyDelete
 4. Kyllä tällaiselle vähän vanhemmallekin tytölle tuollainen kaulalle menisi :)

  ReplyDelete
 5. Ehkä mä oon jo sen verran vuosia kerännyt, että hyvinkin voisin käyttää hempeily- ja söpöstelykorua. Ei tarvi enää yrittää olla vakava aikuinen :-)

  ReplyDelete
 6. Mäkin oon jo riitävän kypsä nauttimaan tällaisesta kauneudesta<3

  ReplyDelete
 7. Voi että miten suloinen on tuo kaulakoru, tykkään ihan sikana :-)

  ReplyDelete
 8. Oikein superrrrrrsöpö tuo riipus ja koko koru <3

  ReplyDelete
 9. Oijoi, mikä söpöys! Kyllä menisi minunkin kaulaan... <3

  ReplyDelete
 10. Kiitos kommenteistanne, ihanat naiset!

  ReplyDelete
 11. Aivan ihana söpöstelykoru! Kaunis!

  ReplyDelete