20.2.14

Vihreitä tunnelmia

Ei sitä aina tiedä, mitä korusta lopulta tulee. Eilen kuvittelin, että huuhkaja tahtoo asua lehtimetsässä, mutta ei se tahtonutkaan tänään.

Eipä tahtoneet ihanaiset krysopraasityynyt tai lasilehdet myöskään hopeaa seurakseen, samaa vintaj-lankaa siis koko koru kuin tuossa linnunpesässä, välilenkeissä hopeaa.

Ei myöskään suunnittelemani ketju näyttänyt lainkaan kivalta korun niskaosuudessa, jotakin vahvempaa ja värikkäämpää kaipasin. No halleluja, onhan mulla kumihimo-levy ja sopivan värisiä nauhoja!

Laitoin ohuempien sekaan koivunlehtien väristä rattail-nauhaa, tykkään noista läiskistä. Kuvissa nuo kumihimo-nyörit jäykistelee, mutta kaulalla ovat oikein oivia.Kuinkas ollakaan, korukamu MiunMaun lähetti ihanaisia lamppuhelmiään minulle, oi onnea, sieltä vain poimin nuo oikeanväriset! Rakastan tällaisia 'sattumia', että värit on tismalleen oikeat!

Aivan mahdoton saada välitettyä korun tunnelmaa kuvissa. Lasilehdet ovat kooltaan noin 15mm, krysopraasit 10x15mm. Ei siis mitään pikkuhelmiä, mutta ihanan kevyitä kaikki. Vaikka tuo kristalliupotteinen magneettilukkopallo sopii ulkonäöltään mainiosti koruun, niin sen paino askarruttaa, ehkä vaihtuu...
Mitä mieltä olette siitä, että oikean värin löytämiseksi, punoin itse 35 cm:n pätkän nyöriä, johon kului tällä kertaa nauhoja yhteensä reilut 15 metriä? Täytyy siis ottaa käsinpunominen nautinnon kannalta...

Olen tällä hetkellä aivan onneton... odottelen kiihkeästi erästä hopeaosalähetystä, että voisin pitää lupaukseni tehdä tietynlainen koru. Pelkään kovin, että kyseinen kirje on hukkunut matkalla, sillä samasta paikasta päiviä myöhemmin tilattu toinen lähetys on jo tullut. Harmittaa, niitä osasia kun ei kotimaisissa kaupoissa ole, ja, myös hopean kalleuden takia.

***

Positiivinen uutinen tähän loppuun: korukaupassani mukava ale helmikuun loppuun asti!

***

11 comments:

 1. Kovasti kaunis keväinen viherrys! ♥

  ReplyDelete
 2. Ihana, kevät tulee väistämättä mieleen värityksestä.

  Käsinpunominen tosiaan pitää ottaa nautintona ja punomista pitää suorittaa otollisena hetkenä, jotta siitä saa sen nautinnon otettua :)

  ReplyDelete
 3. Taas olet muutamat ihanuudet synnyttänyt sillä aikaa, kun mä en ole keriinnyt edes kommentoimaan. Tämä(kin) vihreä on taas yksi lempparini. Tuo riipusosuuden ketju on todella kiva idea tähän kokonaisuuteen. Ja värit matsaa, kuinkas muuten. :)

  Pakko nyt kertoa: Tapasin ihanan Amorosan! Ihan sattuman kauppaa oli, kun mainitsin, että en voi vielä maksaa helmiäni, kun olen tyttären luona. Siinä sitten ilmeni, että hän asuu kovin lähellä, ja treffit tehtiin. Mulla sattui olemaan kaulassani taas se sulta ostettu lempparikoru, ja hän iski heti siihen silmänsä. Kumpikin kehuttiin vuolaasti sua ja sun korujasi. Ja molemmilla on ollut sama `salainen´ toivekin: tavata sut joskus livenä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Suntsa sun kanssas :-D Ja Amorosan :-) Oltais varmaan aikamoinen kolmikko! Puhetta ja naurua riittäis, niin kuvittelen <3
   Kyllä kai se Kohtalo meiät yhyttää sopivassa käänteessä...

   Delete
 4. Keväistä herkkua <3 Monta ihanuutta taas tuolla aiemmissa päivityksissäkin,

  ReplyDelete
 5. Kaunis tästäkin tuli.
  Mitä ihmettä, ei kai vain hopea ole hukkunut.Nyyh.
  Minä niin odotan.

  ReplyDelete
 6. Oi, pöllöttömästä pöllökorusta tuli ihana keväinen linnunpesä. Josko ne onkin tulevia pikkuhuuhkajia (-joita?).
  Ihana, että paripuolet reppanahelmet pääsivät tositoimiin, ja kuuluvat ihan just tuohon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi MiunMaun, kaikki sun helmet on ihastuttavia! Ja nuo tulivat kuin tilattuina tähän koruun :-D Kiitos-kiitos!

   Delete
 7. Ihana tulevasta keväästä kertova koru :)

  ReplyDelete
 8. Kevätmieli tästä korusta <3
  Tee ihmeessä katoamisilmoitus Itellaan, minäkin sain sieltä rahat takaisin kadonneesta lähetyksestä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Eija, mutta tämä lähetys tulee muualta Euroopasta, joten Itella ei ota kantaa...

   Delete