9.7.10

ÄHH vie mukanaan

Totta. En lainkaan aikonut totetuttaa ähh:ta päivittäin tai edes kovin nopeassa tahdissa, mutta niin vain eilenkin illalla istuin helmipöydän ääressä ja helmet toisensa jälkeen puhuttelivat. Tänään on vuorossa tällainen lähinnä pinkkien ja vaaleanpunaisten ryhmä.

Tiedättekö, ei riitä, että itse keräilen ja omistelen kivikaunottaria, aika ajoin täytyy rynniä toistenkin apajille!
Niinpä tämän ensimmäisen korvakoruparin upeat helmet ovatkin Monalta ahnehdittuja, hurmaavan kirjavat kvartsipisarat, joissa on väriä sen verran, että muussa koristuksessa en kauheasti kikkaillut, hopealenkkejä sileinä ja röpelöinä. Nämä kyllä livenä kiiltää aivan toisella lailla kuin kuvassa.
Toinen korvispari samaa värimaailmaa, mutta helmet ovat Swarovskin kristalleja, sävyt rubiini ja vitrail medium. Tuo barokki-pisara on aina yhtä romanttisen viehkeä!


Kolmansiin korviksiin toinen ihana helmiystävä, Vikki, luopui mielettömän hienoista vuorikristalli-kimpaleista! Nämä jääpalat ovat kyllä niiiiin coolit!


**
Ja pitkästä aikaa rannekoru.

Pensasruusu York and Lancaster on siitä erikoinen ruusulajike, että sillä on samassa pensaassa sekä valkoisia, vaaleanpunaisia että osaksi kaksivärisiä kukkia. Koska rannekorussa on kolmea eri vaaleanpunaista korukiveä, sai kyseinen ruusu lainata korulle nimensä.

Isot vaaleanpunaiset helmet ovat hartaasti hillottuja, Perun opaalia ja kunziittia, niiden keskellä kaksi läpikuultavaa turmaliinirondellia ja raaskinpas herkistä turmaliinisydämistäkin valita kaksi suloisinta tähän koruun.
Pitkästä aikaa lisäsin koruun myös ketjunpätkän, kun sellainen oli käsillä, tyylikästä figaro-ketjua. Hopeinen sydänlukko sulkee koko romanttisen vaaleanpunaisen kokonaisuuden.9 comments:

 1. Todella kaunis tuo rannekoru :) aivan ihana... ja korviksista vuorikristalliset on ylitse muiden.

  ReplyDelete
 2. Herkkuvärejä ja iiiihana rannekoru. Kylläpä ne helmet puhua pälpättävät sinulle taukoamatta! ; ) Hienoa!

  ReplyDelete
 3. Voi että tuota rannekorua. Ihan kuolata hieman. Nam. Korvikset on kauniita myös. Jääpalakuutiot viilentävät mukavasti.

  ReplyDelete
 4. Just - kovin ovat kauniita ihan kaikki korut, jotka tässä näkyy ja edellisessäkin.
  Retretti ois varmaan hieno paikka käydä sivistämässä itseään taidenautinnoilla :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos :-)
  Jääpalat ehkä muuttuvat vielä johonkin suuntaan...

  ReplyDelete
 6. Rannekoru on odella upea, ihan tuo viimeisessä kuvassa paljastuva sydän! :)

  ReplyDelete
 7. Perunopaalikoru on kaunis, herkkä.... ja perunopaali on mun suosikkikivi. Korvakoruista nuo ylimmät ovat hyvin tyylikkäät...

  ReplyDelete
 8. Valtavan kauniita korvispareja!
  Rannekorussa on kaiken muun lisäksi kiva lukko!

  ReplyDelete
 9. IIIIiih, ihana rannekoru <3 <3
  Kattoremonttimme vie ikävästi tätä nettiaikaani, ja täällä oli vaikka ja mitä ihanaa ja uutta !!!
  ...ja kiva että sinäkin tulit mukaan ÄääHooHoon :-))

  ReplyDelete