2.7.10

Heinäkuisena päivänä

Uusi kuukausi.

Lähden ulos usein jo aikaisin aamulla. Tuoksuu vastaleikatulle ruoholle, raikkaalle ja kostealle, linnuilla on valtava määrä erilaisia säkeitä, joita en tunnista, posken vierestä vilahtaa hyönteinen, josta ehdin huomata vain pienen lepatuksen, kenkien alla rasahtelee hiekka ja pienet kivet kun pääsen nurmikentän yli kävelytielle. Aamuilman raikkaudesta huolimatta jo muutaman minuutin kävelyn jälkeen alkaa tuntua heräävän päivän helle.

Vähän samaa tunnelmaa on tämänkertaisissa koruissa, joiden materiaaleina ovat erilaiset korumetallit, kuparin, pronssinsävyiset sekä lasihelmet, jotka niin luontevasti hakeutuvat näiden lämpimien metallinsävyjen rinnalle.

Kesäkatu, kaulakorulajitelma

Ja saman sarjan korvakoruja, varsinkin noihin lehtiin ihastuin itse.
Osa näiden korujen helmistä Mim'in Monicalta, enimmät Luminukan Eliseltä; kaikki ihanoita!!


**
Kivikapussit (eli reiättömät, useimmiten litteäselkäiset ja etuosaltaan sileäksihiotut kivet, jotka vaativat 'istutuksen') ovat nyt hurmanneet minut totaalisesti, senhän jo kerroinkin viimeksi. Osa on jo koruissakin, sormukset tuottavat välillä harmaita hiuksia ja joillekin kapusseille ei sitten millään löydy sopivia seuralaisia kaulakoruun - silloin voi vain odottaa aikaa parempaa.

Tämäkin riipus valmistui jo ajat sitten, galleriassa sen kuva on ollutkin. En välitä turhia puolustella, kuva kertoo missä mennään. Erittäin epäsäännöllisen muotoinen jaspis on kuitenkin niin suunnattoman kaunis! Se muistuttaa väreiltään sitä ihailemaani Sinivaleunikkoa, jonka vain taitavimmat viherpeukalot saavat kukoistamaan puutarhassaan...

Siniunikko; kivi on kooltaan noin 22x32 mm

8 comments:

 1. Siis nuo kupariset sydämet ovat aivan ihanat...<3 ja samassa kuvassa muutkin.... <3 ja Siniunikko on myös kaunis <3

  ReplyDelete
 2. Siniunikko on ihanan pullea, kiven värissä on meren pärskeitä ja taivaansineä. Hienoja ovat myös kaulakorusi ja korvikset, lehdet näyttävät mukavan ilmavilta.

  ReplyDelete
 3. Kesäkadun kimara on kaunis! Tykästyin tuohon siniseen riipukseen myös, todella vangitsevan kaunis. Mistä ihmeestä sinä näitä ihanuuksia aina löydätkin?!?

  ReplyDelete
 4. Tyylikkäitä kokonaisuuksia.
  Mags, myöhästyinkö, ilmeisesti tuo vasemman puoleinen on mennyt. Olisin tarjonnut sille hyvän kaulan!
  Viitsitkö laittaa viestiä.

  ReplyDelete
 5. Ai että mää tykkään tosta sun unikostas <3

  ReplyDelete
 6. Noi kupariset kaulakorut!! katse ei meinannut irrota niistä ja kuola valuu.. :DD ihania!!!!! <3

  ReplyDelete
 7. Kiitos armaiset kommentoijat :-)

  -Leonida, kyllä enimmät kiviostokseni ovat niistä aivan kaikille tutuista helmikaupoista, tosin usein ulkomailta.

  ReplyDelete
 8. Siniunikko - sopii :) kaunis koru!

  ReplyDelete