7.7.10

Ladybird

Kävin eilen Retretissä. Paljon nähtävää, paljon mielenkiintoista katseltavaa, vanhaa arvotaidetta lukuisilta suomalaisilta naistaiteilijoiltamme; oheisnäyttelyssä raikasta ja erilaista uudempaa otetta, haluan mainita Teemu Saukkosen ja Merja Haapalan 'hidas katse'-kokoelman. Retkeilkää Retrettiin!

En muista nähneeni etukäteismainintaa Oiva Toikan lasitöistä tuolla luolaston näyttelyssä, mutta siellä niitä ihanuuksia oli! Niinpä sitten, Oiva Toikan innoittamana tämänpäiväinen koruni, Ladybird, joka rakentui tuon hurmaavan käsintehdyn taidelasihelmen ympärille!


Oikeastaan kuvittelen, että tähän rakentuu vielä koko kaulakorukin, mutta riipus nyt ainakin alkajaisiksi näistä tarkoin varjelluista herkuista - katsokaa tuota makeanveden keishi-helmen värikirjoa ja kiiltoa! Samat sävyt löytyvät lasihelmessä ja pikkuherkkuina apatiitti, ametisti ja punainen spinelli.
En saanut kuvaan tämän riipuksen herkkyyttä, se näyttää pelkältä möykyltä :-(

8 comments:

 1. Anonymous7/7/10 12:16

  Onpa kaunis! Ovatko nämä korusi myynnissä vai teetkö niitä vain itsellesi?

  ReplyDelete
 2. Hei nopea kävijä :-) Kiitos kysymästä, kyllä teen enimmät korut myyntiin, kun en ehdi kaikkia pitää ja tekemisen tarve ja into on niin suuri :-)
  Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla tai tuosta oikealta pääset kauppaani, josta löydät yhteydenottolomakkeen. Kaupasta myös löydät lähes kaikki myynnissä olevat koruni.

  ReplyDelete
 3. Ompas se kaunis, värit hienot. Herkkä ja keveä.Ihastuttava on myös, edellinen korusi. Rakastan turkooseja, olet saanut koruun hienosti sisällytettyä, intiaani vaikutteita. Pidin kovasti.

  ReplyDelete
 4. Vau mikä värien kirjo! Upeasti yhdistetty. :)

  ReplyDelete
 5. Upeat värit! (keräilee leukaa lattialta...)

  ReplyDelete
 6. Kaunis. Pikkuiset kivet korostavat keishi-helmen värejä.

  ReplyDelete
 7. Kiitos kommenteistanne :-)
  Täytyy jossain vaiheessa etsiä tuon lamppuhelmen omakuva, kun siinä on niin ihanan upeat värit myös, eivät näissä kuvissa näy kunnolla.

  ReplyDelete
 8. ihmetellen olen katsonut tuota kauneutta, sininen puhuttelee minua aina, riipus on sommiteltu huolella, on näyttävä ja värit on harmoonisesti. voi että sentään ja tuo ketju, voi apua ! hopeaa rinkuloina ! <3

  ReplyDelete