26.7.10

Ähh'istely jatkuu

Hei - Lisään tähän alkuun anteeksipyynnön, kun blogilista jatkuvasti erehtyy mun päivittäneen vain siksi, että poistan joitakin vanhoja kuvia! Sori!

****

Pilvinen ja 'viileä' oli viikonloppu, luojan kiitos, mutta tälle viikollehan on luvassa lisää hellettä. Otetaan siis vastaan se mitä annetaan.

Valokuvaaminen on taas ollut niin köpelöä, jospa säihkeestä hiukan silti välittyy sillekin puolelle!

Rannekorussa Swarovskin kristalleja ja pari lasihelmeä sekä ainokainen kaiverrettu akvamariini-lehti, pääosassa tuo Swarovskin ihana meritähti.


Välipala-korviksina ruusukvartsia ja aqua terra -jaspista, hopeaa ja siniset niobium-koukut.

Seuraavaa settiä lähdin tekemään gf-osin, eli 14 karaatin kullatusta korumetallista. Kuinkas ollakaan, myös vermeil-palasia oli käsillä; vermeil on 24 karaatin kultauksella pinnoitettua hopeaa. Koska ketjua oli vain vermeil-versiona, niin koko setti rannekorun rengasta lukuunottamatta on nyt sitten tuota arvokkaampaa materiaalia.

Setissäkin on kivihelminä noita söpöjä aqua terra -jaspistyynyjä, joita raikastamaan laitoin väliin upeasti viistehiottuja vuorikristalleja. Enkä sitten vermeil'ssä säästellyt, kun kerran aloitin.


Tuo ihanainen möllykkä tuolla kuvissa on rutiilikvartsia, josta ehkä joskus tulee kaulakoru tai sitten hän viihtyy vain kuvien rekvisiittana.

**


14 comments:

 1. Kävin pikavisiitillä. tulen uudestaan. Ihania!

  ReplyDelete
 2. Kaunista taas ähistelty :) vieläkö varastoja riittää paljonkin, vai joko pääsee uusia osia shoppailemaan ;)?

  ReplyDelete
 3. Kiitos :-)
  -Heh, Tanja, varastoja on ja lisää kertyy - järki ei vaan tunnu pääsevän voitolle missään vaiheessa 8-/

  ReplyDelete
 4. Ihana tuo Vermeil-settisi ! Jotenkin niin kuninkaallisen oloinen. Itse tykkään henkilökohtaisessa käytössäni lämpimän sävyisistä metalleista! Komea kokonaisuus!

  ReplyDelete
 5. Wow, loistavasti käytetty lämpimiäkin sävyjä! Kreikkalaisen jumalattaren korusetti ehdottomasti tää alin!

  ReplyDelete
 6. Hieno tuo setti! Värit sointuu niin hyvin yhteen :)

  ReplyDelete
 7. Näitähän tulee aivan liukuhihnalla sinulta!, kauniita taas kaikki. Alin setti kyllä upea, loistavasti jälleen olet yhdistellyt värejä ja eri materiaaleja:)

  ReplyDelete
 8. Kiitos kommenteista :-)

  Valokki, nuo syntyivät viikonlopun viileinä öinä ja nyt taitaa tulla muutaman päivän katko, kun kuumuus taas nousee - on lähdettävä veden liplatukseen.

  ReplyDelete
 9. Nyt uudestaan.

  Vitsit, että nää sun "kultaiset" houkuttaa itsekin tarttumaan siihen. Todella kaunis väriyhdistelmä.

  Siniset hopeisetkorviksetkin oli tooooosi kauniit. Tykkään tän sävyisistä kivistä.

  Heh. Voin hyvin kuvitella, ettei laarin pohjia vieläkään näy. Ainut missä mulla on oikeasti vajausta on hopealanka, muuten ei taida olla edes huomattavaa koloa ilmestynyt. :D

  ReplyDelete
 10. Sinä olet kyllä ahkera, kauniita koruja jälleen ja tuo kultainen sarja niin tyylikäs, minulle tuo vermeil ym.muut kullatut korumetallit on ihan vielä tuntematon maailma :)Mistä nämä ideat näihin kaikkiin oikein kumpuaa :)?

  ReplyDelete
 11. Ihanasti ovat taas soljahtaneet helmesi koruiksi. Ylin koru on raikas ja merihenkinen ja korvikset tosi pirtsakoita.
  Vermeil-setti on juhlavan kaunis, sininen ja kulta sointuvat toisiinsa.

  ReplyDelete
 12. Katri, Sari, Manteli, kiitos :-)

  -Juu, Katri, hopeet on täälläkin vähissä, mutta toivottavasti nekin vielä hetken riittää...
  -Sari, ideat lähtee jostakin sanasta, väristä, musiikista, melkein mistä vain. Tai siitä, että se kivi kädessä 'juttelee' ;-)

  ReplyDelete
 13. Oih, ihania taas! Tuo vermeil-setti on todellakin kuninkaallisen näköinen, kuten Marjo sanoi, muttei kuitenkaan liian koristeellinen, etteikö sitä voisi käyttää. Upea väriyhdistelmä!

  ReplyDelete
 14. Ooh... Sanatonna. Adjektiivivarastoni loppui. Käytän Marjon kuninkaallista ja huokailen ihastuksesta!

  ReplyDelete